IRC-Galleria

DjDeemu

DjDeemu

Muokkaa tilaasi

Selaa blogimerkintöjä

AamuagroilijaPerjantai 17.07.2009 16:18

Uskomatonta minkälaisia hiihtäjiä taloyhtiössä asuu. Meillä on ollut tämän viikon ajan piharemontti, ja parkkipaikkaa kunnostetaan. Remontti tehdään kahdessa osassa, ja nyt se puoli jossa autopaikkani sijaitsee on remontissa. Urakoitsija on pyytänyt siirtämään autot vapaalle puolelle.

Teinpä työtä käskettyä eilisiltana ja siirsin autoni B-puolella olevaan tyhjään paikkaan. Aamulla kuitenkin joku agressiivinen mieshenkilö soitti tuntemattomasta puhelinnumerosta minulle. Hän ei edes esittäytynyt vaan kirosanojen säestämänä ärisi tyyliin "Millä perkeleen oikeudella pidät autoa paikallani, minä olen maksanut siitä ja yadda, yadda, yadda". Hieman hämmentyneenä, selitin, että ohjeet oli tulleet urakoitsijalta autojen siirtämiseksi, enkä tiennyt mitkä paikat olivat maksullisia, sillä niitä ei ole erikseen merkitty.

No äijä jatkoi ärisemistään "Jumalauta, jos vielä kerran, niin tilaan hinausauton heti...". En jaksanut käydä väittelemään sen enempää, vaan totesin että pahoittelen käynyttä, enkä jatkossa enää aja autoani kyseiselle paikalle. Äijä örisi "no helevetin hyvä, perkele" ja löi luurin korvaan.

Alkoi kypsentämään sen verran, että soitin isännöitsijälle ja kysyin asiasta. Lopulta urakoitsija oli minuun yhteydessä ja hieman ihmetteli tapahtunutta. Poikkeusjärjestelyitä joudutaan luonnollisesti tekemään remontin yhteydessä. Loppuun letkautti huumorilla, että pistähän samanlainen puhelu takaisin, kun pysäköivät sinun paikallesi, kun B-puolta rempataan.

Pohdin jälkikäteen, että periaatteessahan parkkipaikkan omistaa taloyhtiö, ja sillä on täysi valtuus päättää sen käytöstä. Jos sieltä pitäisi siirtää jonkin auto, niin oikeus tähän lienee vain maanomistajalla (taloyhtiö). Enhän minäkään voi hinauttaa kaivinkonetta omalta paikaltani pois. :-) Kieltämättä poikkeuspysäköinnistä olisi voinut taloyhtiö tiedottaa tarkemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.