IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Tänään olen vanhaPerjantai 28.10.2005 01:42

Sain ekat synttärilahjat.. Pippurimyllyn ja 5cl Finlandiapullon. Eikä ole edes blandista.

Söin ekaa kertaa elämässäni raglettea. Siinä mun päivä oikeastaan olikin. Heräsin kolmen aikaan, menin viideltä äidin kanssa kahville ja siitä suoraan kummintädille syömään. Toivottavasti huomenna sentään tapahtuu jotain mainitsemisen arvoista, että olisi jotain muisteltavaa tulevina viikkoina. Tosin parhaat bileethän on yleensä silloin, kun ei ole mitään yrittänyt erityisesti järjestää, eikö?

En oikeastaan tiedä, mitä huomiselta odotan, ehkä lähinnä sitä, että parhaat kaverit kerääntyisi kerrankin samaan aikaan ympärille ja saisi pitkästä aikaa nauttia monen ihmisen seurasta. Kaikki on nykyään niin kovin kiireisiä, ettei oikein koskaan ole mahdollista kerätä kaikkia yhtäaikaa samaan paikkaan.

Nyt loppuu lätinä ja jatkuu jokailtainen traditio: seilaaminen koneen ja telkkarin välillä. Hyvää yötä kaikki. Olkaa ihmisiksi. :)

Pitäisikö mun juhlia?Torstai 27.10.2005 02:21

Olen huomenna 20. Kovasti kysellään, miten meinaan tapahtumaa juhlistaa, mutta itselle ei ainakaan vielä ole tullut erityistä ahaa-elämystä tai valaistumista siitä, miten ehdin seuraavan tunnin kuluessa ihmisenä muuttua. Elämä jatkunee kuitenkin samaan tapaan: töitä, töitä ja töitä. Siinä välissä joskus nukun ja syön.

Lähetin parisenkymmentä kutsua tekstiviestitse niille, joiden olin kuullut kyselevän synttäreistä, mutta olen saanut neljä vahvistusta. Tämäkään ei ole omiaan nostamaan juhlatunnelmia.

Taidan kuulostaa aika menetetyltä tapaukselta?

Enivei, perjantaina on ilmeisesti kumottava kuppi jos toinenkin, jos ei muuten, niin ainakin näiden neljän ihmisen kanssa sitten. Olen kuitenkin 20 vain (?) vuoden ajan.


Ihme idea tämäkin päiväkirjahässäkkä.. No, kaikkea on kai kokeiltava.
- Vanhemmat »