IRC-Galleria

jepjepSunnuntai 19.04.2009 00:24

Tänää piti herätä 7.00 mut sit nukahinki uudestaa ja heräsin 7.36 ONNEKS! noh, siin sit pari minsaa makoilin viel sängyl kunnes oli pakko nousta ja alkaa tekee ammutouhui.. siin 8.13 aikaa funtsailin et kuuntelen viel Metsatöllin Oma laulu ei leija ma üles (vai miten se kirjotetaan) ja The Rasmuksen Ruin to Youn ja meen venaa Kimmoo ku sen piti tulla hakee mut höökil tost meijä talon ja kyttiksen välist. Noh, laitoin sit ikkunan auki ja hetken pääst kuuntelin et iha ku meijä VPK:n hööki olis tullu pihaa ja nii se tuliki.. ja kello oli vast 8.15!! O.O olin sillai OMG!! ja äkkii kamat päälle ja autoon.. Äiti sit harjotusten jälkee sano et joku koiran ulkoiluttaja ja joku toinen random tyyppi oli kattonu O.o tyyliin ku juoksin "kypärä heiluen" autoon xD

Sit Martinlaakson voimatehtaan pihas ku piti mennä portista sisään hihkasin Exälle ja sen jollekki kamulle + joilleikkin muille tyypeille et tulevatko kyytiin vai kävelevätkö, tulivat sit kyytiin mut oli iha helvetin hiljaa siel takapenkil '-.- Harkkojen eka osa meni iha OK ja sit ruokkiksel taakse tuli 3 heeboo ja mentii martinlaakson ABC:lle syömään =D oli iha hyvä ku kouluttajatki oli siel ni tiiettii millo kannattaa kadota sielt ettei olla myöhäs..

Harkkojen toka osa meni sit kans iha OK ja lopus meijä ryhmän kouluttaja vitsaili et mun pitäis ottaa makuupussi messiin ja mennä katolle nukkuu ku tikasselvitykses oli pientä korkeanpaikankammoa havaittavis, laitto sit mut kiipeemään muutamaan kertaan sinne katolle harjotuksis ja iha hyvä nii et sain varmuutta siihe juttuun ku kuten kouluttaja sano et ite tilantees oon aika hyödyton jos en ees katolle uskalla kiivetä..

Huomennaki sit siin 8.15 aikaa mua pitäsi tulla hakee höökil harkkoihin ja saa nähä et kattooks kuaa nyt sillai O.o ilmeel mua xD

P.S. Mul on kokoaja sellast pientä piilovittuilua Carlin (mun ex) kans ja siel kurssil on yks söpö kundi mut en tiiä muuta ku et se in Rajakylän VPK:ssa xD eli en ees tiiä sen nimee xD hyvä minä, pitäiskö ottaa selkoo??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.