IRC-Galleria

On hyvä olla huolissaan "potentiaalisista" ammuskelijoista. Mutta älkää yrittäkö heittää poliisille kaikkia youtube käyttäjiä joilla on favouriteissa kouluammuskeluja tai pelaa cs:ää.

Politikot älkää jauhako paskaa seuraavat 4 viikkoa. Lehdistö älkää laittako otsikkoa: "TÄSSÄ ON HÄNEN NAAMANSA". "HÄNEN ÄITINSÄ ON KOMMUNISTI"

Media on yksi syy miksi näitä tapahtuu sitä on hyvä miettiä. En syyllistä asiasta tiedottamista vaan sitä että _eräät_ iltapäivälehdet laittavat paljon henkilökohtaisia juttuja _myydäkseen_ lehtiä. Uskon että he ovat iloisia tästä uudesta rahavirrasta.


Nyt odotan innolla kielletäänkö Suomessa aseet ettei varmasti tapahdu uudestaan. Niin ja sitä että Irc galleria ja youtube kielletään. Ja väkivaltapelit. Ööö kaikki mikä motivoi murhaamaan. Eli kielletään ihmiset.

Lisäänpä vielä kun suuri osa ihmettelee miten ihmeessä tämä on mahdollista Suomessa?

Hulluja on ollut siitä asti kun on ollut ihmisiä. He ovat tehneet tekoja, murhia jne. Mutta nykyään maisemana on koulu.

Tuntuisiko hänestä pahalta tämän jälkeen? Ei. Minulla on pieni teoria aiheesta. Tuntuuko sinusta pahalta kun annat rahaa hyväntekeväisyyteen? Ei varmaankaan tämä psykopaatti ihanmikävain ajattalee näin. Hän teki "palveluksen".

Saa nähdä miten tämänkin joku tulkitse.....................

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.