IRC-Galleria

DreamSeeker

DreamSeeker

They are all broken :(... Just love them!
...on se, että tosi ystävät ja kaverit ovat nykyään näemmä erittäin harvassa ='<...


Pitäs frendien se nyt tietää, että lupauksilla on suuri merkitys. Mikä se sellanen frendi on joka kyllä lupaa, mutta jatkuvasti pettää aina lupauksensa silloin kun vaan "huvittaa"? Se, että tällasta tapahtuu satunnaisesti jonkin äkillisen tai ikävän sattuman takia, niin ei siinä mitään, kun eihän sille voi mitään. esim. "Siskoni joutu just tänään vakavaan auto-onnettomuuteen, niin mun on pakko käydä kattoo miten se voi siä sairaalas, kun se on mulle niin tärkee, niin ethän pahastuis jos siirrettäis se tapaaminen ens viikolle?"
Ei sekään vielä mitään, jos käy harvoin sellaisia "inhimillisiä erehdyksiä" tai unohtaa muuten vaan vahingossa, kuten: "Ainiin joo se meidän tapaaminen, ei vitja! Sovittuani sun kanssa tapaamisen tähän viikonloppuun en muistanut että eräällä ystävälläni on synttärit tänä viikonloppuna, jonne mut on kutsuttu, ja olin lupautunut menee sinne jo kaks viikkoo sitten! niin käviskö sulle mitenkään että nähtäis sit kunnolla ens viikonloppuna?", koska kaikille nyt käy joskus tollasta: myös sellaista, että: "Anteeks, unohdin kokonaan soittaa sulle".
Mutta eron huomaakin siinä, kuinka usein tällasta tapahtuu, ja missä muodossa asiat sanoo. Esim. Jos tollasta vahinkoo kuitenkin tapahtuu jstn syystä hieman harvinaista useammin, niin tosi frendit voisivat edes hieman pahoitella sitä, että unohtivat koko jutun!
Sillä sekin vaikuttaa hyvin paljon, missä muodossa esittää asian, esim: "Mulla kävi nyt sellanen moka, että mä unohdin tyystin sun kanssa sopiessa, että olin luvannut jo aikaisemmin tavata tänä viikonloppuna Mattia niin pahastuisitko kauheesti siitä, jos siirrettäisiin se meidän tapaaminen ens viikonloppuun?"
Erittäin huono, mutta valitettavasti tutumman tyylinen (ainakin itselleni) esimerkkitapaus on tähän tyyliin: "Ainiin joo, se meidän tapaaminen, tosiaan... Tota, en mä oikein tiedä, kattoo nyt että kerkeenks mä kun tuli luvattua tolle Meikäläisen Matille että olisinkin sen kans tänä viikonloppuna... Ja kun kuiteskin siinä menee varmaan melkee koko päivä, ku me shoppaillaan tuolla kaupungilla ja käydään ravintolassa syömäs, ja sit myöhemmin illan aikaan oli suunnitteilla mennä elokuviin, että kattoo nyt miten tää aika tästä menee"...
Se sitten vaan pahentaa asiaa, kun tämä edellämainittu huonompi esimerkki toistuu useimmin kuin hyvä esimerkki, höystettynä kaikenlaisilla selityksillä. Saati sitten sovitun asian toteuttaminen! Mitä ne tollaset "ystävät" ovat oikein olevinaan???!!!! ;'<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.