IRC-Galleria

Dumeeku

Dumeeku

Näillä miehillä mennään!

Paska kaupunniTiistai 26.08.2008 02:09

Tänään on menny kaikki vähän huonosti.

Aamulla väsytti niin maan perkuleesti. En oikeasti ois halunnu nousta! No onko toisaalta ihme ko oon lomaillu viime ystävänpäivästä asti paitsi kolme tuskallista viikkoa olin töissä. Nekin ois jatkunu vielä ainaki viikon ellen olis käyny pientä mutkaa Kolarissa...

Takasin tähän päivään. Heräilin ja käytin rakin pihalla. Sitten löin sille normiruuat eteen vaikka ois pitäny laittaa edellisen päivän riisit hemmetti. No ei se nyt niin vakavaa ollu. Kävin suihkussa ja totesin ettei oo oikeen vaatteita mitä laittaa päälle ja päätinki sitten pestä pyykkiä. En siis sillon aamulla vaan varasin ajan 18-20.

Ajattelin että kouluun kävely kestää n. 15min ja olin paniikissa ko lähin täältä vasta kahtakytä vaille. No ei sinne sitten kestänykkään ko viis minsaa. Jejee. Asun siis aika lähellä koulua. Ensivaikutelma oli ihan ok, tutun naamankin näin. Se oli semmosta istuskelua ja kuuntelua, ihan nopsaa meni päivä. Ainoa vähän veemäinen asia oli kahen tunnin kaupunkikierros niissä osissa sitiä joissa olen Oskun kanssa pyöriny jo muutaman päivän. Huoh. Ei mitään uutta. Ei kertakaikkiaan mitään.

No ei siinä. Käppäilin leffateatterilta (siltä rannan) kotia ja ilokseni huomasin että koira ei ollu tarpeillut sisälle. Ja kissanvillat. Kun olin käyttänyt sen pihalla niin kus kamaa kun löysin kolme lätäkköä. Melkein alko jo ärsyttämään. Siivoilin ja sitten nukuttiin Oskun kanssa tarpeeksi pitkät päikkärit. Käytin sen ulkona ja kuudelta lähin pyykille. Ehin olla siellä varmaan max. 10min ko tulin takas ja se hemmetin rakki oli taas kusassu siihen sohvan eteen! Tai siis ko se nostaa jalkaansa siihen sohvaan! En ees halua tietää miltä se kangas haisee. Pitää pestä se joskus. Sitten ko tuo lopettaa tuon ruikkimisen.

Joo eikä siinä vielä kaikki. Tämän kerrostalon hemmetin ärsyttävä huono mulkkumainen pyykkikone ei suostunut toimimaan. Ei vaikka tein mitä. Vaikka hyppäsin polkkaa sen eessä ja tanssin kaikenmaailman sadetanssit! Vaikka silitin hellästi sen kantta ja rukoilin polvillani! Ei vaan toiminu! Meinasin kilahtaa koska minun kaikki vaatteet on ihan täynnä valkosia koirankarvoja eikä niitä saa pois! (Ei muuten kannattanu ostaa mustaa sohvaa.) Kohta mulla loppuu kaikki vaatteet ja APUA mitä mie sitten teen?!

Nyt on äärimmäinen hätä. "Apua! Tehkää jotain!" :'<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.