IRC-Galleria

Dumeeku

Dumeeku

Näillä miehillä mennään!

OUMAIKAAD ÄMPÖLIVÖPUL!Keskiviikko 01.10.2008 02:49

Ihan oikeasti!
Pittsburgh Penguins on ilmottanu, että Janne Pesonen pelaa torstaina telkkarista tulevassa ottelussa Jokereita vastaan Pittsburghin kakkosketjussa ja arvatkaa hemmetti kenen kanssa! No kyllä! EGVENI MALKININ! Helvata! Kuvitelkaa mitä siitä tulee kun Malkin ruokkii Pessiä ja toista laituria! Herra Pesonenhan nakuttaa pisteitä kuin käki aamutuimaan. PERHANA!

Se peli pitää saaha nauhalle! Ihan pakko! Jos ette videot ala toimimaan niin päästän Igorin kimppuunne!

Siellä on!Maanantai 29.09.2008 15:56

http://www.youtube.com/watch?v=J6vp2eqMaQc

Pessin eka maali pingviininä :>

:'<Tiistai 23.09.2008 04:03

Ei elämä olekaan hassumpaa...Maanantai 22.09.2008 01:54

Tylsää taasMaanantai 15.09.2008 18:05

Koulussa tylsyyksissäni muokkasin vähän minun puhelimen profiileja.
Piippaus = Ville Leino
Äänetön = Marko Kiprusoff
:DD
Yleiseen voisin laittaa sen blondin toimittajanaikkosen, jota kaikki on käyny kokkeileen.
Tosi hyvä idea!

Tämä kertoo kaiken siitä kuinka paljon hommia me tehään koulussa.

Igor JergovitshKeskiviikko 10.09.2008 16:41

Maanantaina se saapuu!
Igor Jergovitsh!

Igor? HC Tigers?Maanantai 08.09.2008 22:09

Tänään on sattunu kaikenmoista. Ensinnäkin bongasin lehestä, että HC Tigers hakee uusia pelaajia. Mimmijengiin siis myös. Soitin sinne ja menen keskiviikkona katsomaan niitten harkkoja. Ensin se tuntui tosi hyvältä idealta, mutta myöhemmin juuri kokoon kasatun itsetunnon pikkiriikkiset rippeet romuttu. Kiitos vaan.

Ja sitten Igor. Pikkuinen, musta Igor. Ei tulis ees kalliiksi, ko löysin kirpparilta sen raapimishöskänki. Ois se vaan mukava. Täytyy kai minun se ottaa. 20e maksaa muistaakseni. Että semmosta. Me lähetään sitten Iikorin kanssa Rovaniemelle viikonloppuna hakemaan vähän lätkäkamppeita jos mie sitten menen sinne harkkoihin ens viikolla. Kyllähän mulla huvittais. Saa ny nähä.

Joo ja rahatilanne on tämän kuun lopussa luultavasti ihan olematon, tai siis ens kuun alussa. Että ei varmaan hirveesti jää mania tai en tiiä onko varaa maksaa ees vuokra. No kaippa mulla on mutta sitten eletään kaurapuurolla. Jos vaan nyt saisin töitä. Rukoilen. Valun jo polvillaan pöydän alla. Jos en saa töitä niin itku tulee ja otan lainaa.

Vokki saahaan muuten unohtaa. 1) Se asuu kaukana ja 2) mulla ei oo aikaa sille jos ja oikeastikin JOS alan sitä lätkää harrastamaan enemmänki.

Että semmosta tänään. Vi ses! o/

Sillä se lähtee millä on tullukkiPerjantai 29.08.2008 00:02

Ja ei, en puhu nyt krapulasta.

Oon kävelly tän viikon aikana varmaa enemmän ko kolmeen vuoteen yhteensä! Jalat oli golfkenttäreissun jälkeen ihan järjettömän kipeät, mutta niinkö on sanottu, sillä se lähtee millä on tullukki. Ja joo, kyllä ne vetreytyy ko käppäilee lisää.

Olin kattomassa eilen TP-47 vs PS Kemi. Oli muuten oikeasti viihdyttävää jalkapalloa! Matsi päätty 2 - 2, mikä oli huono, koska minusta matsit ei voi päättyä tasapeliin. Se on kertakaikkiaan hyytävän väärin! No mutta kyllä sen korvaa Teepeen nro. 2! <3

PS. Naapuri meni hiljaseksi eikä uskalla tulla ulos asunnostaan. Hah!

Mulukku naapuriTorstai 28.08.2008 00:38

Hyvin on lähteny käyntiin. Prkl!

Tuo pesukone on siis alakerrassa temppuillu. Varasin sitten kuitenki täksi päiväksi ajan itselleni klo 17-21. Menin siinä vähän viiden jälkeen viemään pyykkejä niin naapuri (keski-ikänen nainen) tulee oikein ilosena vastaan ja on laittanu koneeseen omat pyykkinsä! Varauslistaan on merkinny itelleen MINUN VARAUKSEN PERÄÄN 16.30-19.30! Minun vuorolle siis. No pistin sille lapun:
"Voisitko ensi kerralla tarkistaa, ettet laita pyykkejäsi koneeseen toisten vuorolla?"
Vastaus oli seuraavanlainen:
"Jospa itse tarkistaisit miten on varattu! Olen varannut ennen sinua klo 16.30-19.30!
Huom! Sulla klo 19 varaus, minun aikaa oli vielä 1,5 tuntia!"

Että semmonen naapuri. Argh!
Onneksi ei kovin paljoa ärsytä...

---

Hei hei Osku! <3