IRC-Galleria

Dura-Ace

Dura-Ace

Put your Lance face on!

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 04:02

november 25Maanantai 26.11.2007 03:52

we went to check out our new puppy boy today and he was perfect. Five more weeks and he'll be here with us. I instantly fell in love with that cute creature. Hope he will grow up to be a big and strong boxer boy, until then he will be my baby to spoil rotten:) sending kisses to my pooch! thats funny, I miss him already...

dreaming...Keskiviikko 22.02.2006 19:08

ohhohhh...jalat on ihan betonia, sunnuntain pitkä, tehokas hiihtolenkki painaa vieläkin. 2h 10min keskisykkeellä 173, max 190... Vaikka olen tehny 2 palauttavaa harjoitusta sen jälkeenkin. Ma hiihtoa matalalla teholla 1h 10min, Ti trainerilla ajoa matalalla teholla 1h. tänää lepo. Huomenna taas suksille, jos vaan suinkin keli sallii :)
Se Lahdessa on hyvä puoli, että tääl on sairaasti hyviä latuja ja siks hiihto on huikeeta.

uutta fillaria odotellessa...Lauantai 21.01.2006 23:28

on niin törkeetä, kun aina joutuu venaa kaikkia uusia juttuja, odottaminen ei ole mun vahvimpia puolia. mun uus ihana avanti corsa carbonio on mun joka hetken unelmaa :)
sitä odotellessa ens viikolla voi hyvinkin päästä hiihtämään, tää järkky pakkanen(joka hajotti mun auton katalysaattorin---fuck-motherfucker-shit-fuck-situation!!!) hellittää vihdoin and I'm outta here -PEACE!

thinking back on last yearTiistai 17.01.2006 16:44

erikoinen päivä, ajatukset vaeltelivat vuoden takaisissa tunnelmissa. asuin vielä Naantalissa ja kaikki oli niin erilaista. Tää hetki on hyvä. Kaikki asiat tuntuu olevan oikeilla paikoillaan, tota järkkyy pakkasta lukuunottamatta(ja ei kun huomenna paranee vaan)
nyt ei muuta kun odottelemaan että tää järjettömän piiiiitkä tammikuu loppuu ja pikkuhiljaa alkais tulla kevät, saa uuden fillarin alle... siitä se lähtee!

Almost christmasKeskiviikko 21.12.2005 18:55

HIIIIIII! Ihanan söpöö, ku ihan koht on joulu:) siitä tulee ihmiselle hyvä mieli! Voi laittaa joka paikkaan kaikkii ihanii kimalluksii....

monday, fuckin' mondayMaanantai 21.11.2005 17:20

Taas kerran koko viikonlopun guanolataus iskeytyy lärville ihan kertaheitolla. ihmissuhteet on syvältä! Who has a clue??? I saw the weather report, but there was no warning of a shit storm. Ehkä puhumattomuus on alku avautuneemmille ajatuksille tai uusille kidutuskeinoille.
päivän hyvä asia: mulla on monta ymmärtävää ja kannustavaa, ihanaa ystävää. Always there for me :)
« Uudemmat - Vanhemmat »