IRC-Galleria

Eälindir

Eälindir

"Ónen I-Estel Edain, ú-chebin estel anim"

Punapaita Punaisten lyhtyjen kadullaTiistai 28.04.2009 20:04

Olipa kerran viisi kulkijaa matkalla Hollantiin, Amsterdamiin. Suuntana nimenomaan Punaisten lyhtyjen katu. Matkaajat olivat Matkalaukkupoika Alokas RANS, albiinovatuksi kutsuttu tanssija, parinsa Riikan kanssa, Sotamies Kommaripornotähti Makkonen ja Luutnantti fastistivalokuvamalli.

Seurueen saavuttua Amsterdamiin suunnattiiin Punaisten lyhtyjen kadulle. Matkalaukkupoika RANS pestattiin bordelliin, saman kohtalon koki myös tanssiparimme. Sotamies ja Luutnantti puolestaan suuntasivat askeleensa huorasaappaat kopsuen lähimpään kannabisbaariin, olihan toki saatavaa poltettavaa kun tänne asti tultiin.

Savut vedettiin ja sekaisin mentiin. Hämyinen katu muuttui silmissä sekavaksi ja Janna ja Heikki taksitolppineen ja puliukkoineen ilmeistyivät myös katukuvaan.

Tällä välin Matkalaukkupoika Alokas RANS pakeni bordellista ja hänet myytiin orjaksi Afrikkaan, hän ei kuitenkaan suostunut luopumaan matkalaukusta, joten ei auttanut kun laittaa postileimat päälle ja menemään.
Sotamiehen ja Luutnantin sekoilut jatkuivat, ja kadulla sattui tulemaan vastaan, myöskin päihtynyt Korpraali.

Soppaa sekoitti vielä bordellia pitävä vanha ja harmaa fransiskaanimunkki joka suuttui armeijakolmikolle, kun huomasi vielä tanssipari kadonneen.

Vanha ja harmaa fransiskaanimunkki huumasi ja vangitsi kolmikkomme, sekä tanssiparin että Afrikkaan orjaki myydyn Matkalaukkupojan, jotka seuraavana päivänä herättyään löysivät itsensä bordellin nurkkahuoneesta. Tähän päättyi seurueen riemukas retki.

Kiitos ja kumarrus. :----)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.