IRC-Galleria

Muutto uuteen perheeseen!Tiistai 23.05.2006 22:07

Helou!

Tanaan sitte muutettiin uuteen perheeseen!! JEEEEE!! :)

Eilen Marcio soitti, etta uusi perhe haluaa tavata meat jo tana iltana. Niinpa han tuli hakeen mut ja Sannan taalta mun koululta eilen toiden jalkeen. Lahdimme uuden aitimme Jooga-koululle hanta ja hanen miestaan tapaamaan. Kylla, he omistavat jooga-koulun ja me saamme uuden harrastuksen Sannan kans ;). Saamme ilmaseksi kayda siella joogaamassa. No kuites... tapasimme paljon iloisia joogaajia, jotka toivottivat meidat tervetulleiksi suureen perheeseensa. Taman jalkeen lahdimme uuteen kotiimme tutustumaan. Se on hieno kerrostaloasunto lahella Sannan koulua, Kobrassolissa. Mullekki menee busseja 15 min valein kaupunkiin, joten paasen helposti kulkeen kouluun.

Menimme sitten kaikki yhdessa, siis Marcio, mie ja Sanna, Carlan luo ja kerroimme uutisen. Marcio selitti asian todella hienotuntisesti ja nostimme paasyyksi muutolle Sanna allergian Ishayaan (kissaan). Carla oli surullinen, mutta ei kuites itkeny, kuten Sanna ja mie. Tanaan sitten itkettiin kaikki yhessa aamupalapoydassa. Ikava ja surullinen tilanne, mutta uskon, etta taa oli kaikille paras vaihtoehto.

Tanaan kymmenen jalkeen uuti aitimme, Lucila, haki meidat autollaan ja vei kotiimme. Siella olivat myos hanen tyttarensa ja taman poikaystava meita vastassa. Kaikki vaikutti tosi kivoilta. Meilla on nyt Sannan kans yhteinen huone, mutta se sopii meille. Paaasia on, etta ollaan samassa perheessa. Meilla on huoneessamme iso uus telkkarikin, missa on maksulliset kanavat. Voimme katsella siis mielinmaarin amerikkaaisia sarjoja enkuksi, portugalin teksteilla.. oppii hyvin! Lucilan mies puhuu ok enkkua ja Lucilakin vahan, joten komunikointi helpottuu huomattavasti. He kuites aikovat puhua paaasiassa portugalia, joten me opitan kieli paremmin. Ihan hyva varmaan niin. Jeeeee!!! Oon niin innoissaan! He aikovat vieda meita joka paikkaan, jotta tutustumme kulttuuriin perinpohjaisesti ja heidan luonaan emme tosiaan karsi ainakaan mistaan materialistisesta puutteesta. Tana aamunakin Lucila kysyi, onko meilla rahaa. Ois antanu, jos ois tarvittu!

Mutta nyt aloitan tyopaivani. Lahen Alessandron kanssa tunnille. Palaan taas asiaan viimeistaan huomenna! :)

Boa tarde!!! (Hyvaa iltaa!)

Ellu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.