IRC-Galleria

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista:

Ekstrovertti ----*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*---- Tuntija
Impulsiivinen
* Harkitsija
(pmmm)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi:

Olet ulospäin suuntautunut, ja ystävällinen. Haluat tehdä parhaasi ihmissuhteissa, ja toisinaan toisten odotusten täyttämisen tarve muodostuu sinulle ongelmaksi. Sinulla on ihanteita, ja tunnet lojaalisuutta työnantajaasi ja perhettäsi kohtaan. Saatat luoda ihanteestasi itsellesi jopa epätodellisen mielikuvan. Haluaisit myös toisten suhtautuvan sinuun samoin.

Tilanteet, joissa ei ole tarkkaa järjestystä, tuntuvat mielestäsi kaoottisilta. Tarvittaessa ohjaat asioita oikeaan suuntaan, mutta et vaadi päätösvaltaa yksin itsellesi. Ihmistyypilläsi on taipumus olla hieman liian kova itselleen, varsinkin jos oma suoriutuminen ei vastaakaan odotuksia. Kerrot muille avoimesti päämääristäsi, mutta johtotehtävissä saatat vaatia toisiakin toimimaan juuri sinun tavallasi. Kaltaisesi ihmiset saattavat helposti suuttua, varsinkin jos kokevat itse olevansa oikeassa ja toisten väärässä. Joudutkin tämän takia hillitsemään tunteitasi ja katsomaan asioita faktoina ottaaksesi etäisyyttä.

Halusi auttaa toisia on niin voimakas, että saatat huomata tekeväsi paljonkin tarpeetonta työtä toisten puolesta. Varsinkin, jos tällaista ei arvostetakaan, turhaudut helposti. Sinun on vaikea sanoa ei, ja jos et pidä huolta elämästäsi, saattaa burn-out olla väijymässä sinua.

Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit puhua ihmisten kanssa kasvotusten. Valmentaja, myyntitykki, haastattelija, näyttelijä ovat sopivat ammatit. Jos joudut työssäsi hoitamaan matematiikkaa tai talousasioita, olet jatkuvasti poissa rytmistä. Olet lahjakas organisoimaan, motivoimaan, johtamaan ja opettamaan ihmisiä. Mutta älä ota näitä lahjojasi itsestäänselvyyksinä. Rakenna työsi puhetaitosi, empatian ja harmonian perustalle, niin olet onnellisimmillasi.

www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

Kukas sinä olet? ;)Perjantai 08.12.2006 12:08

Hei!

Olen Katriina Ollila ja asun Oulussa. Olen 51-vuotias ja ammatiltani entinen lentäjä, nyt eläkeläinen. Harrastan nyrkkeilyä. Minulla on viisi lasta. Hiukseni ovat punaiset ja silmät siniset. Lempimusiikkiani on egyptiläinen pop ja lempiartistini on Christina Aguilera.
Hauska tutustua, kuka sinä olet? :o)

Kannattaa kokeilla
- ota nimeksesi 2. etunimesi ja lähimmän naapurin sukunimi
- asuinpaikaksesi kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla
- iäksesi äidin ikä
- ammatiksesi isän ammatti
- harrastuksiksi ne harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/joista et pidä?
- lasten lukumääräksi se, montako lävistystä sinulla on.(kaikki korvakorut lasketaan).
- hiustenväriksi tämän hetkinen paidan väri
- silmienväriksi tämän hetkinen housujen väri
- musiikkimauksi genre, jota et siedä
- lempiartistiksi tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi.

ELI: Laita mun tarinan tilalle sun tarina :D

Pidä hauskaa!

Millainen olen Googlen mukaan....Perjantai 24.11.2006 11:12

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

Elina on...

1. Elina on tavattavissa Osaava nainen -messuilla
2. Elina on tehnyt opiskelun ohessa luokanopettajan töitä.
3. Elina on miettinyt paljon omia arvojaan
4. Elina on kotoisin Sotkamosta.
5. Elina on tyytyväinen elämäänsä, vaikkei koskaan ole juonut alkoholia.
6. Näkymätön Elina on suomalais-ruotsalainen Klaus Härön ohjaama elokuva.
7. Elina on ruotsinsuomalainen 10-vuotias koululainen, jonka isä on juuri kuollut.
8. Elina on kiinnostunut menemään.
9. Tarjoilua on pohdittu ja Elina on piirtänyt kuvan.
10. Elina on miettinyt elämänsä raamit valmiiksi, eikä hän missään nimessä halua itselleen vanhempiensa kaltaista avioliittoa.

..että silleen! :D

RakkaalleniTorstai 17.08.2006 13:30

Miksi silloin, kun kaikki on kohdallaan ja elämä hymyilee -
Kun kaikki on juuri niin kuin aina haaveilin.

Miksi silloin, kun olen juuri saavuttanut sen, mitä odotin ja mitä toivoin,
se kaikki viedään pois, häviää.

Nyt on elämäni sekaisin.
Mieleni on tyhjä. Sydän pakahtuu.

Voin vain odottaa, että löydämme taas yhteisen sävelen.
Siihen asti kaikki on pimeää.

Sydämeni nukkuu.
Anna sen herätä uudelleen - sinun vierestäsi.
Heippa! :)

Olen nyt ollut Suomessa 4 paivaa. Tasta ajasta olen valvonut aikasen paljon, koska unirytmi ei ole viela palannut Suomen aikaan. Menen aina nukumaan (vaikka yritan aiemmin) kahden tai kolmen aikaan ja heratyskello herattaa yheksalta, etta vahitellen vasyttaisin itseni. Mutta ei oo viela aikaisin heraaminen auttanut. No, kuulemma pari viikkoa menee. Ei haittaa, ku lomaa on just sen verran :). Olen kayttanyt hereillaoloaikani hyodyksi ja tavannut kavereitani Maijaa, Marikaa, Minnaa, Teijaa ja Terhia. Olen myos ottanut aurinkoa aina, kun vain olen ehtinyt pihalle istumaan.

Sannakin paasi jo eilen Suomeen. Hanhan jai kummisetansa luo Porvooseen syomaan grilliruokaa muutamaksi paivaksi Helsinkiin saavuttuamme. Han piti eilen pitkaan suunnittelemansa kotiinpaluu-bileet ja ne olivat oikein onnistuneet juhlat. Vieraita oli noin 12 ja kivaa oli kuulemma ollut. Mie en sitte sinne jaanyt, vaan ikava Esan luo oli liian kova ja hyppasin junaan eilen, perjantaina neljan jalkeen.

Taalla Oulussa ensimmainen vuorokausi on sujunut oikein rattoisasti. Eilen saavuin tanne siina seitseman pintaan ja Esa haki mut junalta. Taman jalkeen kavimme katsastamassa Sampon asunnon Luokotiella ja teimme pienen kavelylenkin lahistolla. Oli niin kiva ilma, ja mika hulluinta, aurinko paistoi viela pitkaan, eika samunut kuin saunalyhty heti kuuden jalkeen! :)

Tanaan herasimme siihen, etta Janne tuli hakemaan Matin auton avaimia. He olivat lahdossa Kimin, AW:n ja Kimin aidin kanssa Hailuotoon. Esa ja mina menimme sinne myos neljan aikaan, mutta ennen sita kavimme ostamassa Esalle kellon ja kavimme katsastamassa pari laivaa satamassa. Hailuodossa oli oikein kivaa. En muista kayneeni siella aiemmin. Otimme aurinkoa ja rentouduimme.

Nyt pojat (Janne ja Esa) laittavat ruokaa ja itseasiassa se juuri valmistui, eli lahden syomaan. Palataan astialle! ;)

Ellu

Home sweet HOME!!!! =DKeskiviikko 02.08.2006 17:59

Heippa kaikki rakkaat lukijani! :)

Nyt on tullut se hetki, etta olen viimein päässyt Suomen kamaralle ja Rovaniemelle saakka. Saavuin tänne eilen, tiistaina illalla 21.05 Suomen virallista aikaa. Kyllähän siinä matkustamista riitti, koska lähdin Florianópolisissa kotoa kentälle paikallista aikaa kahdeksalta maanantai aamuna. Nyt olen "hieman" puhki, koska en nukkunut koneessa yhtään ja viime yönäkään ei meinannut uni tulla, ku on niin rytmi sekasin. Esa pakotti mut ylös tänä aamuna kymmeneltä ja mun sisäinen kello sanoi, että kello on vasta neljä aamuyöstä. No, eiköhän tää tästä ala taas sujua. Onneksi on lomaa vielä 2 viikkoa! :) Kaiken kaikkiaan matka sujui hyvin ja Sampokin pääsi Ranskasta meidän kanssa samalla koneella, vaikka vaikeuksia olikin mahtua mukaan. Lopulta herra istui lentoemojen kanssa henkilökunnan tuolissa koneen perällä ja söi henksuruokaa. Mie juttelin koko lennon ajan vieressäni istuneen maailmanmatkaajaherran kanssa, joka juuri tuli 4,5 kuukauden matkaltaan Japanista. Oli ollut oikeestaa merillä koko ajan. Mun matkalaukkukin pääsi tänä aamuna perille, oikein taksilla kotiovelle. Jäi raukka eka yksin Pariisiin.

Nyt pikaisesti infoa viimeisestä viikonlopustamme: Lauantaina meillä oli siis ne meän läksiäiset. Ne alkoivat silleen, että korttelista hävisi sähköt kahdeksi tunniksi juuri kuudelta, ku meän pilleet oli tarkoitus alkaa. No, me sitte sytyteltiin kynttilöitä, ku pilkkopimeydessä ei kertakaikkiaan nähny MITÄÄN! Ekat vieraat tuli siinä seitsemän pintaan. Ilta meni mukavasti porukalla takapihalla istuskellen, jutellen ja kakkua ja salgadinjoksia (pikkusuolaisia) syöden. Carla ei ollut paikalla, eikä hän vastannut edes puhelimeen. Tämä oli outoa, emmekä edelleenkään tiedä, missä hän oli tuona iltana. Harmi. Mutta kivaa oli! :)

Sunnuntaina oli Aniversario de Sanna! :) ONNEAAAAA 23 vuotiaalle!!! Söimme aamulla edelliseltä päivältä jäänyttä kakkua aamupalaksi ja lähdimme perheen kanssa kiertään saaren pohjoisosaa. Kävimme rannoilla ja mielenkiintoisinta oli käydä merikilpikonnapuistossa! Se oli merikilpikonnien suojelusta kertova paikka ja siellä oli oikeita kilppareita. Ja olipa vaan isoja! 20 vuotias oli vanhin ja seki oli jo metrin mittainen. 100 vuotiainahan jotku niistä on sellasia 3 metrisiä! :P Matkalla seuraan liittyivät myös Fabio, Rennar, Caiu ja Zana. Illalla kävimme kaikki kuvat läpi, jotta pystyin kirjoittamaan niihin kaikki paikannimet oikein. Sitten piti vielä viimeistellä matkalaukut aamun lähtöä varten.

Yöllä ei sitte juuri nukuttu. Jännitti niin! Aamulla haimme Eman Rodrigon luota ja menimme koko perheellä lentokentälle. Siellä istuimme tunnin kahviossa jutellen ja lähtöportille mennessämme koko perhe itki. Ema itki, että hänen ainoat siskot lähtevät pois ja vanhempamme itkivät, ku lapset lähtee. Me itkimme, kun ihana Brasilialainen perheemme jäi sinne huiskuttamaan ja lähettämään lentosuukkoja peräämme. Niisk... Milloinhan tapaamme seuraavan kerran... Toivottavasti joskus kuitenkin!

Tähän lopetan tämän virallisen matkapäiväkirjani. Kiitos kaikille lukijoilleni. Oli kiva kun jaoitte reissuni kanssani! Ja kiva oli lukea sähköposteja ja kommentteja ja kuulumisia Suomesta.

Hei hei ja Ciao!!! =)

Ellu

Ukkosta ja Smirnoff Icea! :PLauantai 29.07.2006 05:25

Heippa! :)

Tanaan aamulla saimme taas ekaa kertaa talle viikolle ottaa aurinkoa parvekkeella ja polkea vahan kuntopyoraa. Kahdeltatoista lahdimme Lucilan kyydilla kaupungille ja kavimme kyselemassa taas mun tyotodistusta. No ei! Sanottiin, etta huomenna. TAAS! No menimme Sannan kanssa viimeista kertaa lounaalle kaupunkiin, tuttuun ravinteliimme. Taman jalkeen lahdimme kaupungille kaveleen ja tormasimme yhteen mieheen, joka kysyi, mista olemme. No, kun kerroimme, etta Suomesta, se innostu ja alko hulluna kertoon, mita tietaa jo Suomesta ja kyseli kaikkea mahollista. Siis se PUHU 35 minuuttia siina keskella kavelykatua ja otti meista viela kuvankin. Mietin koko ajan, mita han mahtaa kohta alkaa kauppaamaan, mutta ei. Han halusi ihan oikeesti vaan keskustella ulkomaalaisten kans. Hassu mies! :)

Taman valikohtauksen jalkeen jatkoimme matkaamme elainkauppaan, mutta valitettavasti Chowchow:n pennut oli jo myyty. Harmi, olisimme halunneet nahda ne viela kerran. No oli siella viela yksi ihana kissanpentu, joka kollotteli selallaan 23 asteen lammossa. Suloinen tapaus :). Lahdimme kaveleen Joogakoululle, missa Lucila ja Rodrigo olivat tunnilla ja heidan lounastettuaan, lahdimme Lucila, mie ja Sanna televisiotorni-kukkulalle, mista on mahtava nakoala koko saaren yli. Olipa vaan nakymat!

Lucila kertoi Rodrigolle, etten ole vielakaan saanut todistustani ja iskahan siita herppas. Han on vahan erilainen Brassi, eika voi sietaa lusmuilua, myohastelya, tai mitaan muutakaan epakohteliasta ja hidasta toimintaa. Han pyysi minulta Leirissonin numeron ja soitti hanelle. Johan alko rullaan hommat! Haimme todistuksen Leirissonin toimistolta ja nyt olen niin helpottunut. Alko jo pelottaa, etten saa koko paperia ja Suomessa koulu vaatii multa apurahat takaisin, kun en voi todistaa taalla tyoskentelyani millaan. HUH! :) Ihana perheemme pelasti taas hadasta. On ne vaan mahtavia! Ei ois voinu parempaa perhetta toivoa! :) Sain muuten arvosanaksi Excellent ja hyvat sanalliset arviotkin, hii ;).

Nyt olemme taalla Wizardissa ja alamme illanviettoon. En tieda, kirjoitanko paivakirjaa enaa ennen Suomeen lahtoani. Lahdemme taalta maanantaiaamuna klo 10 ja olen Rovaniemen kentalla tiistai-iltana klo 21.05. Joten PALATAAN ASIAAN SITTE SUOMESSA!!!! =D Ja Sampolle: Pariisissa tavataan! ;)

HALIIIIIII

Ellu

Kuuman kostean.. lallatilaa...Torstai 27.07.2006 21:51

heips! :)

Auringonottokelit ovat takanapain. Talla viikola ei olla Arskaa nahty, mutta ei se haittaa, ku viime viikolla seurustelimme hanen kanssaan joka paiva. Tanaan poljimme aamulla vuorotellen kuntopyoraa ja mie pesin hiukset! On se vaan iso operaatio, mutta nyt on taas freesi olo, aah!

Eilen illalla menimme Hoplonin poikien ja Carloksen tyttoystavan kanssa pizzalle. Oli oikeen hyvaa pizzaa ja mukavaa seuraa! :) Tosi kiva ilta ja pojat viela tarjosivat meille ruokamme! :) Oikeen herrasmiehia olivat. Saimme viela kyydin kotiinkin, niin ei tarvinnut tulla bussilla. Kotiin tultamme annoimme Lucilalle ja Rodrigolle tekemamme valokuva-albumin yhteiselta ajaltamme. He olivat oikein iloisia ja liikuttuneitakin lahjastamme. Kylla maanantaina kentalla itku paasee itse kullakin...

Tanaan meilla ei ole hirveesti ohjelmaa. Tulimme nyt tanne joogakoululle nettiin ja kohta lahemme syomaan Lucilan valmistelemaa lounasta kotiin. Sen jalkeen ehka lahemme ostoskeskukseen kierteleen. Mie en osta enaa mitaan, ku jo kaiken tuhlasin, mutta Sannalla on viela jotain pienta ostettavaa. Mennaan kuites kierteleen ja katteleen, ku ei muutakaan ole. Huomenna illalla menemme sitten Pamelan luo illan viettoon. Kavimme asken sopimassa asian. Mukavaa! :) Lauantaina onkin sitten meidan laksiaiset ja sunnuntaina lahdemme viela jollekin paivaretkelle perheen kans. Illalla loput tavarat kasaan.

Kivaa iltaa kaikille!!! :)

Ellu

Hyvaa kuukausipaivaa, Esa! :DTorstai 27.07.2006 02:40

Heips kukkuu! :)

Tanaan on ollut sitten oikeen super aktiivinen paiva. Aamulla herasimme jo kahdeksan jalkeen ja lahdimme kaupungille mm. hakeen mun tyotodistusta, joka ei siis vielakaan ollu valmiina!! Mie soitin Fernandalle ja kyselin paperin peraan. Taa oli siis kolmas kerta, ku han unohti sen. Sen piti eka olla valmis pe sitte ma sitte ti, mutta joo... Niin Brasiliaa! Han lupasi tuoda sen mulle tana iltapaivana kotiin, mutta eipa nakyny.

Noh, mutta muuten ollu kiva paiva! :) Paasin kulutamaan mun palkkarahoja. Pakko taalla kuluttaa, ku eipa Suomessa oikeen realeilla paljoa ostella ;). Ostinkin aivan hulluna: Paljon tuliaisia (joita en nyt ymmarrettavasta syysta voi alkaa sen tarkemmin luettelemaan), 2 laukkua, mustat juhlakengat, pipon, Sannalle synttarilahjaksi Volcomin lippiksen (sai ihan ite valita ja pitaa sita jo paassaan, heh), uuden napakorun, ja lisaksi maksoin paasymaksun museoon (Santa Catarinan osavaltion historiallinen museo) ja lounaan ravintolassa. Kaikkineen mun hurjat ostokset maksoivat euroissa noin kuusikymppia!! Pelkastaan Esan tuliainen ois Suomessa ollut taman hintainen.. tai mun kengat! :D

Tana iltana menemme Hoplonin poikien kanssa pitsalle. Onpa kiva, ku on illaksi ohjelmaa! :) Eilenhan tosiaan meidan piti menna Pamelan luo iltaa viettamaan, mutta sattuikin niin, etta hanen isalleen iski sydankohtaus ja Pamela olikin sairaalassa. Emme tienneet tasta Sannan kanssa ja menimme koululle, missa kuulimme uutisen. Kamala juttu! Me lahdimme kuitenkin istumaan iltaa Lucianan ja Rafaelin kanssa. Mieki join kaikki kaksi drinksua ja kyllapa hiritytti. Ei olla juuri juopoteltu taalla... :) Oli kiva ilta. Toivottavasti tanaankin on. Huomenna kai menemme sitten sinne Pamelan luo. Perjantai-illalle ei ole mitaan, mutta lauantaina on mean laksiaiset ja sunnuntaina sitte jannitetaan mahat kuralla seuraavan aamun lahtoa. Etta eipa tassa enaa kummempaa ehdi... :P

Haleja!!!! :)

Ellu

ps. Aiti laitappa sahkopostilla, miten teilla meni reissu! :)

Sadepaiva...Keskiviikko 26.07.2006 00:57

Oi queridos! :)

"Sataa, sataa ropisee, pili pili pom..." Nukuin 12 tuntia ja olin ihan tyrmassa kymmenelta heratessani. Sanna oli ehtiny jo polkea kunto pyoraa ja lukea kirjaa jo 1,5 tunnin ajan. Soimme aamupalaa, pyykkasimme, soimme lounasta ja pakkasimme laukut punnitusta varten. Siinapa olikin naky, ku me raahattiin matkalaukkumme supermarketin ovesta sisaan ja apteekkiin (taallahan ei muualla oo puntareita, ku apteekeissa!). Kysyimme apteekin tatilta (tuttu mies apteekkarimme ei ollut toissa. Han moikkaa meita kadullakin), saammeko punnita laukut siella ja lupashan se, vaikka vahan ihmeissaan kattelikin touhuamme. Sannalla painoi laukut yhteensa 22 ja mulla 25 kiloa. Tavaraahan saa olla 28 kiloa, eli saan mie viela muutaman kilon sinne lisata tavaraa. No, jotku vaatteet roikkuu viela kuivaustelineessa. Mutta eipa tuu ylipainoa, jee! Niin ja toinen kiva yllari siina punnituksessa selvis myos. Olen laihtunutkin taalla pari kiloa, vaikka kakkua matetaan naamaan koko ajan. Sannahan nyt on laihtunu vaikka kuinka! :)

Taman operaation jalkeen menimme valokuvausliikkeeseen viemaan valokuvia kehitettavaksi. Teemme perheellemme valokuva-albumin 2,5 kuukaudestamme heidan luonaan. Ostimme myos valokuvakehyksen, johon laitamme kuvan musta, Sannasta ja Emasta Eman synttareilla. Lucila halusi sellaisen olohuoneen poydalle muiden valokuvien joukkoon. Kavimme myos Sannan koululla, Wizardissa, tapaamassa hanen tyokavereitaan. Sovimme Pamelan kanssa, etta menemme hanen luokseen tana iltana juomaan viinia ja syomaan jotain. Kiva juttu, ku meilla ei ollut talle illalle mitaan ohjelmaa! :)

Tulimme tanne joogakoululle (kyllakin kahvilan kautta.. hullut kakun palat!!!) nettiin. Kuulin Sampolta, etta han yrittaa samoille lennoille mun kans Pariisista Helsinkiiin ja viela sielta Rovaniemellekin. Jee! On niin tylsaa ajatella sita 5 tuntia, minka joutuisin Helsingin kentalla viettaan Sannan lahdettya Porvooseen. Nyt saisin viettaa laatuaikaa rakkaan pikku-veluni kans! ;) Ja sitten Rovaniemen kentalla aiti, Olli ja Esa tulee meita vastaan. Onpa ihanaa! :) Ootan niin sita hetkea! Tanaan, kun pakkasimme laukut, niin iski se todellisuus mieleen, etta kohta mennaan eika meinata! Haikea lahtea ja jattaa perheemme ja uudet kaverit tanne, mutta on teita jo niin ikava...

Haleja!

Ellu :)