IRC-Galleria

Heippa! :)

Olen nyt ollut Suomessa 4 paivaa. Tasta ajasta olen valvonut aikasen paljon, koska unirytmi ei ole viela palannut Suomen aikaan. Menen aina nukumaan (vaikka yritan aiemmin) kahden tai kolmen aikaan ja heratyskello herattaa yheksalta, etta vahitellen vasyttaisin itseni. Mutta ei oo viela aikaisin heraaminen auttanut. No, kuulemma pari viikkoa menee. Ei haittaa, ku lomaa on just sen verran :). Olen kayttanyt hereillaoloaikani hyodyksi ja tavannut kavereitani Maijaa, Marikaa, Minnaa, Teijaa ja Terhia. Olen myos ottanut aurinkoa aina, kun vain olen ehtinyt pihalle istumaan.

Sannakin paasi jo eilen Suomeen. Hanhan jai kummisetansa luo Porvooseen syomaan grilliruokaa muutamaksi paivaksi Helsinkiin saavuttuamme. Han piti eilen pitkaan suunnittelemansa kotiinpaluu-bileet ja ne olivat oikein onnistuneet juhlat. Vieraita oli noin 12 ja kivaa oli kuulemma ollut. Mie en sitte sinne jaanyt, vaan ikava Esan luo oli liian kova ja hyppasin junaan eilen, perjantaina neljan jalkeen.

Taalla Oulussa ensimmainen vuorokausi on sujunut oikein rattoisasti. Eilen saavuin tanne siina seitseman pintaan ja Esa haki mut junalta. Taman jalkeen kavimme katsastamassa Sampon asunnon Luokotiella ja teimme pienen kavelylenkin lahistolla. Oli niin kiva ilma, ja mika hulluinta, aurinko paistoi viela pitkaan, eika samunut kuin saunalyhty heti kuuden jalkeen! :)

Tanaan herasimme siihen, etta Janne tuli hakemaan Matin auton avaimia. He olivat lahdossa Kimin, AW:n ja Kimin aidin kanssa Hailuotoon. Esa ja mina menimme sinne myos neljan aikaan, mutta ennen sita kavimme ostamassa Esalle kellon ja kavimme katsastamassa pari laivaa satamassa. Hailuodossa oli oikein kivaa. En muista kayneeni siella aiemmin. Otimme aurinkoa ja rentouduimme.

Nyt pojat (Janne ja Esa) laittavat ruokaa ja itseasiassa se juuri valmistui, eli lahden syomaan. Palataan astialle! ;)

Ellu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.