IRC-Galleria

Eluna

Eluna

oottelee etta paasis reissaan.

[Ei aihetta]Tiistai 01.11.2005 16:27

En sitte tiiä kuinka palijon tänne oikiasti vois kirjottaa? Jotakiko mitä tapahtuu?
No eipä kummempia.
Eilen ostin kärsyltä (aka Kärkkäiseltä) itelle kynsikkäät. 1,5e! Ei ollu kalliit! Oon sitte koko päivän niitä ihan onnessani esitelly kaikille ku oli niin halavat.
Mietinki tuosa sitte että miksi aina telekkarisa kaikilla spurguilla on semmoset kynsikkäät ku jos ei kerta oo etes kotia niin eikö palele sormia enemmän jos ei... no siis toki palelee, mutta miksi semmoset pittää olla!
Jenni sitte vanahana järkeilijänä keksi, että ne on voinu kulua. Olisin halunnu jonku palijon mielenkiintosemman vastauksen tähänkin elämän pieneen kysymykseen. :(

Koulu nyt vähän rassaa. Tulin oikiastaan tähän koneelle tekemään esseetäni teknisen globalisaation kehityksestä lähetettäväksi historian opettajalle, mutta kävi niin että kirjoitan tätä. Tosiasiassa minulla on itselleni suomaa vapaa-aikaa vielä viisi minuuttia jäljellä, sillä toki uutterana ensikertalaisena (koulutyön suhteen siis) tein itselleni aikataulun kouluhommille. Melekein se varmaan pittääki, mutta ei oo niin justiinsa! Kuha tulis hommat kuitenki hoijettua!

Nyt pittää käyvä puuteroimasa nenä ja sitte alan toimimaan!

"Voi sinua, Uuttera-Elli!" Uuttera. Outo sana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.