IRC-Galleria

Eluna

Eluna

oottelee etta paasis reissaan.

[Ei aihetta]Torstai 03.11.2005 18:55

Oon kovasti tälläkin hetkellä lukemassa ihmisen biologiaa. No ei vainen. Täsähän mää istun. 55 sivua takana ja reippaasti yli toiset samanmoiset eesäpäin! Eipä ees hajota. No ei etes. Mielenkiintostahan tuo on. Olis vaan kaikki muu vähemmän mielenkiintosta niin olis palijon helepompaa. No ei siinä, koe huomenna.

Oon jo ihan onnessani suunnitellu tässä, että ku tuo velipoika muuttaa pois täältä niin teen tästä huoneestaan jossa nytkin istun, rottien huoneen. Ostan kaksi poikarottaa ja teen niille huipun ison häkin ja kaikkia rottatanssikenttiä (no eihän semmosta oo etes olemasa) ja semmosia. No, ehkä se häkki riittää. Sitte voin hengailla niitten kanssa täällä ja vähän muuallaki, ku äiti on allerginen, niin ei viiti tuolla yläkerrasa niitä pittää ku kuitenki rottavitamiini leijailee kaikkialle, muttako alakertaa käytetään vähemmän niin täällä ne voi asua!
Alako vaan ärsyttään jo valamiiksi se, että ne rotat sitte kuolee niin pian. Samperiko oo etes koko rottia vielä ja oon valamiiksi surullinen. No, sama olla!

Ei kai täsä muuta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.