IRC-Galleria

Emie

Emie

rakastaa rakkautta ja halaa hulluja
Syntymäpäiväjuhlani tulevat siis olemaan viikonloppuna 18-20 syyskuuta, ja ne järjestetään Sosiaalikeskus Satamassa. Sivut ovat vielä *HIEMAN* kekseneräiset, mutta tässä jotain infoa mestasta:
http://satama.org/

Paikalle pääsee parhaiten, kun tulee ensin metrolla Kalasatamaan ja soittaa sitten vaikka siitä jollekin joka on bileissä. Saatan myös laittaa jotain kylttejä ympäriinsä, mutta kulkureitti on todella yksinkertainen ja suhteellisen lyhyt, jatketaan saman tien laitaa koko matka (joitakin satoja metrejä), kunnes talo jo näkyy tien toisella puolella.
Mut taidan laittaa vielä kartan myöhemmin. :)

Varsinaiset bileet tulevat varmaan alkamaan lauantaina kahdeksan- yhdeksän maissa, mutta me aloitamme pienemmällä porukalla bilettämisen jo perjantaina, tarkoituksena olisi käydä ainakin näissä kemuissa: http://www.elixiria.fi/forum/viewtopic.php?t=12094
Pitäis varmaan soitella bilejärjestäjille ja kysyä, voisko saada jotain pöytävarausta tms, et olis sit helpompi mennä ja olla.
Ja siis näihin bileisiin otetaan vastaan kyl rahallista sponssia myös, koska mul ei ole mitään hemmetin hajua siitä, tuleeko sitä sossurahaa vai eikö :D

Ja sitten siis lauantaina paikalle saa ja kannattaakin tulla jo aamusta/päivästä, varmaankin päivä taittuu iltaan melko chillimeiningeissä, keräten voimia iltaa varten, safkaa valmistaen ja viimeisiä dekoja sumplien. Ideana olisi jakaa sosiaalikeskuksen yläkerta kolmeen osaan, joista yksi on varsinainen bilepuoli, yksi on chillilöhöilymesta, ja yksi on minibäkkäri, joka varmasti tulee tarpeeseen jos (ja kun) järkkäreitä ja esiintyjiä löytyy enemmänkin.
Illalla sitten bileiden kunnolla alkaessa soittamaan tulevat näillänäkymin ainakin

TAOSM & SateenKaari Noita > http://www.myspace.com/spectralhues59
Jukka <3 Janne / Gendolf Q > http://www.myspace.com/gendolfq
NK33 / project 404 / N1 > http://neokoo.net/index.php/music
Intron Joku Juttu (josta mielelläni vielä tietäisin sittenkin lisää:D)
Satunnainen Bilekokoonpano (TM)

Haluaisin myös kovasti että tulisi taiteilevia ihmisiä paljon, jotta voitaisiin paikan päällä tehdä bodypaintia, pikaisia bilevaatteita ja kaikenlaista musisointia, ohjelmaa ja häppeningiä.
Jos haluat esiintymään tai järkkäilemään, laita viestiä mulle, tai ilmaannu paikanpäälle perjantai- tai lauantaipäivällä. :)

Safkaa tehdään myös, ja jos sen tekoon haluaa osallistua, olisi parhainta tulla käymään talolla jo perjantaipäivästä, vaikka toki myös myöhemmin jeesiä otetaan vastaan.
Kaikki ruoka joita tulen suunnittelemaan bileisiin, tulee olemaan vegaanista.
Jos haluatte olla barbaarisia ja mässäillä jollain lihaisilla iloilla, niin ottakaa omia mukaan.
En kuitenkaan usko että tähän tulee tarvetta :)
Ja kaikenlaisia nyyttäriherkkuja saa myös tuoda paljon, oman kokemukseni mukaan ruokaa ei ole koskaan liikaa bileissä!
Jos haluatte tuoda mulle henk koht jotain pienenpieniä herkkuja, niin suosittelen lakto-ovo vegetariaa tai vegaanisuutta, vaikkakin en ryhdy nipottamaan vaikka ruuassa oliskin mitä tahansa, jos se on rakkaudella tehty <3
Alkoholitarjoiluista en vielä tiedä, mutta saattaa käydä niin tylsästi, että viina ei ole vieläkään ilmaista. Eli jos saatte käsiinne alkoholia ja lantrinkeja, niin ottakaa itsellenne, tai tuokaa keittiöön laitettavaksi booleihin.
Aion myös tehdä alkoholittomia drinksuja, ja tuen mielelläni "sivistynyttä" juomista, mieluummin täysin viinatta sitten jos ei osaa sen kanssa muuta ku ördätä ja riehua..
Kaikella rakkaudella tämä(kin) siis!

Teema tulee olemaan, jonkinlainen:
~^*^UV-Fairy^*^~ joka voi tarkoittaa esim:
-> uv-valossa (tai pimeydessä) hohtavia kankaita, maaleja ja koristeita
-> söpöjä ja hempeitä värejä, pitsiä ja röyhelöitä
-> keijuja, menninkäisiä, lohikäärmeitä, röllejä, haltijoita, noitia...
Älkää ottako stressiä tästä teemasta, lähinnä tämä on siksi, että tykkään itse pukeutua ja laittautua jänskillä tavoilla bileisiin, ja koen, että mitä hullumman ja mielikuvituksellisemman oloiset bilettäjät, sitä paremmat pirskeet. Loppujen lopuksi sisuus ja lämpö ja sielu merkitsee kuitenkin paljon enemmän, eli jos täytyy päättää että täydessä bilekostyymissä vai rennosti ja onnellisena, niin valinnan tulisi olla helppo. Teette just niinku hyvältä tuntuu, niin mustakin tuntuu hyvältä jorailla teidän kans. :)

Että tällaista, enpä tiedä mitä muuta vielä..

AAA, yöpyminen!
Siis, jos on tulossa enemmän porukkaa ulkopaikkakunnilta, niin uskoisin, että voin järjestää yöpymismahdollisuuksia. Ainakin meidän kämpille pääsee joku kolme/neljä vielä mukavasti yöpymään, ja jos ollaan hippejä ja kasoitutaan niin salee joku kymmenen :D
Myös muita mahdollisuuksia on varattu, kyselkää multa tästä(kin), niin kerron lisää.

jep.
Tulipas siitä pitkä viesti, mut ei se mitään! :D
laittakees sitten commenttia tulemaan ja mielipiteitä ja ehdotuksia ja asdfdflkjlaks

<3 luv ju all

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.