IRC-Galleria

Emie

Emie

rakastaa rakkautta ja halaa hulluja

The Wisest Man:Maanantai 30.03.2009 05:31

"Ray spoke at MIT in January 2002,[3] as part of MIT's annual Independent Activities Period, a one-month period where students can offer and take classes of widely varied topics, such as Einstein's relativity, astrology, or the Klingon language from Star Trek."

"Humans
are Evil bastards to claim that a
god is all knowing - when the
queer bastard is too stupid to
comprehend that 4 simultaneous
corner 24 hour days and 4 Earth
rotations occur within a single
24 hour rotation of CubedEarth. "

http://www.timecube.com/

Miten tätä puskee nyt kaikkialta?Torstai 26.03.2009 23:24

Katsokaa jokunen minuutti alusta:

http://www.youtube.com/watch?v=yGzvU609j18&feature=related

No huh huh.
Admonition by Toda Shinryûken Masamitsu:


1. Know the wisdom of being patient during times of inactivity.

2. Choose the course of justice as the path for your life.

3. Do not allow your heart to be controlled by the demands of desire, pleasure or dependence.

4. Sorrow, pain and resentment are natural qualities to be found in life. Therefore, work to cultivate an immovable spirit.

5. Hold in your heart the importance of family loyalty, and pursue the literary and martial arts with balanced determination.


"Takamatsu Toshitsugu (etunimeltään alun perin Hisatsugu) syntyi 10.3.1887 Akashissa, Hyôgon piirikunnassa. Lapsena Takamatsu oli sairasteleva ja heikko. Hänen luokkatoverinsa kiusasivat häntä usein, kaataen hänet maahan ja sitoen hänet köydellä. Häntä sanottiin "itkupilliksi". Takamatsun isä ei ollut tyytyväinen, koska hän halusi pojastaan sotilasta. Takamatsun isoisällä, Toda Shinryûken Masamitsulla, oli DÔJÔ jossa hän opetti BUDÔa, pääasiassa SHINDEN FUDÔ-RYÛ DAKENTAIJUTSUa. Takamatsun isä pyysi Toda-SENSEItä ottamaan pojan oppilaakseen, jotta tästä tulisi vähän vahvempi. Toda-SENSEI suostui, sanoen että BUDÔ vahvistaisi pojan ruumista ja luonnetta.

Jûtarô, joksi Takamatsua tuolloin kutsuttiin, alkoi käydä harjoittelemassa Toda-SENSEIn DÔJÔlla joka päivä koulun jälkeen. Hän on sanonut, että aluksi hänestä tuntui kuin häntä olisi viety teuraaksi. Ensimmäiseen vuoteen Toda-SENSEI ei suostunut opettamaan hänelle mitään, vaan vanhemmat oppilaat paiskoivat häntä ympäri DÔJÔa kunnes hän vuosi verta.
Nuori poika kuitenkin toipui nopeasti ja unohti edellisen päivän kovuudet palaten aina seuraavana päivänä heiteltäväksi. Vuoden pieksemisen kuluttua Toda-SENSEI alkoi opettaa hänelle joitain tekniikoita.

Harjoittelun aloittaessaan Takamatsu oli 9-vuotias. Hänen harjoittelunsa alkoi SHINDEN FUDÔ-RYÛ DAKENTAIJUTSUsta, ja hän saavutti MENKYO KAIDENin 13-vuotiaana. Myöhemmin hän oppi KOTÔ-RYÛ KOPPÔJUTSUa sekä TOGAKURE-RYÛ NINJUTSUa, tosin jälkimmäistä hän piti kovin pitkästyttävänä eikä ollut siitä kovin innostunut; alussa harjoittelu käsitti lähinnä juoksemista lankkua pitkin ylös. Osana KOTÔ-RYÛn harjoittelua Takamatsu hakkasi kiviä sormillaan ja varpaillaan, kunnes ne vuotivat verta.

Nuorella Takamatsulla oli lempinimiä kuten Kotengu (pikku TENGU) sekä Kikaku (paholaisen sarvet), koska hän oli loputtoman itsepäinen eikä koskaan antanut lyödä itseään maahan. Näihin aikoihin Takamatsu otti jo vastaan Toda-SENSEIn DÔJÔlle esitettyjä haasteita. Ottelussa erään MUSASHI-RYÛ TAIJUTSUn edustajan kanssa hänen toinen korvansa vahingoittui, mikä tarkoitti sitä, ettei häntä kuulonsa takia enää voitu hyväksyä armeijaan.

13-vuotiaana Takamatsu ryhtyi harjoittelemaan TAKAGI YÔSHIN-RYÛ JÛTAIJUTSUa Mizuta Yoshitarô Tadafusan DÔJÔlla. Hän saavutti MENKYO KAIDENin 16-vuotiaana. Näihin aikoihin hän tapasi myös Ishitani Matsutarô Takakagen, josta tuli hänen kolmas opettajansa. Ishitani-SENSEI kuoli Takamatsun käsiin 1909, jättäen hänelle KUKISHINDEN-RYÛ HAPPÔ BIKENJUTSUn sekä GIKAN-RYÛ KOPPÔJUTSUn.

Hieman tämän jälkeen armeijaan kelpaamaton Takamatsu lähti Kiinaan, jossa hän työskenteli useita vuosia eri sotaherrojen palveluksessa Mongoliassa ja Mantšuriassa kehittäen ja testaten taitojaan. Hän sai jokseenkin pelätyn maineen sekä lempinimen Môko-no-tora (Mongolian tiikeri). Takamatsu oppi myös useita kiinalaisia ja korealaisia taistelutaitoja.

21-vuotiaana Takamatsu palasi Japaniin. Hän oli sairastunut jonkinlaiseen keuhkosairauteen (mahdollisesti tuberkuloosiin) sekä beri-beriin, ja meni paikalliselle lääkärille, joka ei uskonut että hän enää toipuisi. Takamatsu oli majoittunut isoäitinsä luokse, mutta päätti lähteä, ettei aiheuttaisi tälle vaivaa. Hän nousi Koben lähellä sijaitsevalle vuorelle vain kaksi säkkiä riisiä mukanaan. Hän oli niin huonossa kunnossa, että hänen täytyi ryömiä viimeinen osa matkaa.

Takamatsu asui vuorella noin vuoden, majaillen rakentamassaan kahden TATAMIn kokoisessa majassa (~2x2 m), jutellen eläimille ja syöden raakaa riisiä, hedelmiä, pähkinöitä ym. Vähitellen Takamatsun terveys alkoi parantua, ja hän alkoi taas harjoitella. Hän hakkasi puita ja kiviä käsillään ja jaloillaan, kunnes hänen kyntensä olivat 5 mm paksut (myöhemmin hän tarvitsi puutarhatyökaluja leikatakseen niitä).
Muutettuaan pois vuorelta Takamatsu palasi Kiinaan lisäämään taitojaan ja mainettaan. Hänestä tuli mm. kiinalais-japanilaisten taistelutaitojen yhdistyksen puheenjohtaja. Kiinassa oleskellessaan Takamatsu myös opetti BUDÔa; jossain vaiheessa hänellä sanotaan olleen yli 1000 oppilasta.

Takamatsu joutui myös ottamaan vastaan paljon haasteita, jotka olivat tuohon aikaan tavallinen tapa ylläpitää omaa ja koulunsa mainetta. Ottelut päättyivät usein kuolemaan; toistakymmentä Takamatsun haastajaa menetti henkensä. Takamatsu ei hävinnyt yhtään ottelua.

Takamatsu palasi jälleen Japaniin 1919. Hänestä tuli erään TENDAI-temppelin (buddhalaisuuden suuntaus) pappi, ja hän avasi pienen hotellin/teehuoneen Kashiwabarassa, Naran piirikunnassa. Seuraavat vuodet Takamatsu eleli rauhallisemmin, harjoitellen BUDÔa ja hoitaen liikettään. Hänellä oli tapana herätä hyvin aikaisin, ja hieroa itsensä joka aamu kylmään veteen kastetulla karkealla pyyhkeellä. Hän käveli joka päivä tunnin ajan 20 koiransa kanssa. Takamatsu myös maalasi paljon.

1957 Takamatsu otti viimeisen oppilaansa, Hatsumi Yoshiakin, joka matkusti viikonloppuisin Nodasta Kashiwabaraan 15 vuoden ajan. Ensimmäisen kolmen vuoden aikana Takamatsu opetti Hatsumille koulujensa olennaiset tekniikat; seuraavat 12 vuotta olivat pääasiassa SHINKEN GATA - harjoittelua. Takamatsun opettaessa ennen harjoituksia ei koskaan lämmitelty, edes oikeita (teräviä) aseita käytettäessä. 80-vuotiaana Takamatsu lakkasi harjoittelemasta aktiivisesti, ja keskittyi Hatsumin harjoittelun valvomiseen.

1971 Takamatsu ilmoitti Hatsumille opettaneensa tälle kaiken, ja että Hatsumista tulisi hänen seuraajansa. 2.4.1972 Takamatsu kuoli 85-vuotiaana. Hänen naapurinsa olivat yllättyneitä kuullessaan, että Takamatsu oli ollut vanhan NINJUTSU-tradition päämies. Hatsumi oli Takamatsun oppilaista ainoa, joka osallistui hautajaisiin. Hatsumi suoritti myös hautajaisissa esikoispojalle kuuluvan rituaalin. Kun Hatsumi Takamatsun kuoltua perusti BUJINKAN DÔJÔn tältä saamiensa koulujen välittämiseksi, hän nimesi sen opettajansa mukaan, joka hänen mielestään oli ollut todellinen BUJIN (divine warrior)."

Lainaukset sivustolta www.bujinkan.fi


Siis huhhuh mikä karpaasi.
Tälläsen opettajan ja Mestarin minä haluan.

Kapteeni Jubilaatio!Keskiviikko 18.03.2009 17:06

Trikoot ovat palanneet. Supersankarien aika on koittanut. Taistelu alkakoon.

Nuorina tutkijoina Jarkko ja Maarit etsivät kansanrohdoista psykoterapeuttisia ominaisuuksia, ja löysivät Iubileum-jäkälän kirkkoherra Aukusti Stenborgin muistelmista. Yrtti kantoi mukanaan tarinan Suomen viimeisestä Kekrishamaanista sekä noitavainoista joilla kitkettiin viimeiset muinaisuskontojen harjoittajat. Hetken mielijohteesta pari kokeilee uutetta itseensä.

Vuosia myöhemmin Jarkko Mäki-Aho herää krapulassa sosiaaliseen kanssakäymiseen kykenemättömänä läheisriippuvaisena juoppona, jonka katkera suhde terapeuttiinsa ja entiseen työtoveriinsa Maarit Kalloon on täynnä nöyryytystä, turhautumista sekä tukahdutettuja tunteita. Vainoharhainen Jarkko löytää elämänsä todellisen tarkoituksen, kun ymmärtää Maaritin salaisen alter egon, tohtori Ilonpilaajan, suunnittelevan maailmanarjetusta ja kaiken pippaloinnin kieltämistä kätyriarmeija rinnallaan.

Jarkosta tulee Kapteeni Jubilaatio, kaikkien bileiden supersankari, jolle mikään auktoriteetti ei mahda mitään. Hän pelastaa bakkanaalit ja villitsee juhlayleisön, voitetun tohtorin heristäessä nyrkkiään. Mutta yrittääkö Maarit vain pelastaa vanhan ihastuksensa hauraan ja hajoavan mielen, vai onko kaikki sittenkin osa suurta suunnitelmaa tyhjentää maailman tanssilattiat juhlijoista? ”Tämä ei jää tähän, kapteeni Jubilaatio!”


http://www.wreckamovie.com/productions/show/kapteeni-jubilaatio-osa-14

Teemme siis Supersankarielokuvaa.
Tuotanto on aika alkuvaiheessa, eli asiasta kiinnostuvat:
* tehkää tunnus Wreck a Movie - sivustolle (se on tosi helppoa eikä maksa mitään)
* Join The Production!

Ja jos on tilanne esimerkiksi tällainen:
* "Vähän niinku kiinnostais."
* "..Mutkun ei oo aikaa."
* "..Eikä viittis kauheesti sitoutua"

.. Ei hätää, liity ryhmään ja huomaat että olet heti kuin kotonasi.

Mä ainakin laitoin itseni suoraan ryhmään "jokapaikansählääjä", ja silti olen huomannut että minusta on hyötyä projektissa, saan aikaiseksi enkä koe että tulisi yhtään stressiä siitä että on liikaa hommaa.

Ja voin sanoa että kyseessä on samaan aikaan luovin, sekopäisin ja ihmisläheisin projekti jossa olen koskaan ollut mukana.

Trikoot jalkaan ja bileitä pelastamaan, hop hop!

[Ei aihetta]Tiistai 17.03.2009 18:38

Kuljetin sanoo:
kukas sä oot?

Emie sanoo:
sä et varmaan odota mitään hirveän syvääluotaavaa ja filosofista vastausta tähän?

Emie sanoo:
mä oon emie, livenä hippi ja netissä jotain ihan muuta (vai meniks se toisin päin)

Emie sanoo:
kukas sinä olet?

Kuljetin sanoo:
ootko mies vai nainen?

Emie sanoo:
miten se vaikuttaa sinuun tai sun vastaukseen, tai ylipäätään mihinkään muuhunkaan?

Emie sanoo:
vai satutko säkin olemaan seksistinen internetrunkkari jota ei kiinnosta mikään muu? Siis ihan näin vaan rehellisenä kysymyksenä.

Emie sanoo:
Vastaatko kysymyksiin joita ihmiset sulle mesessä esittää?

Emie sanoo:
Ignoraatko sä mut nyt jostain tietystä syystä?

Seuraavan viestin toimittaminen kaikille vastaanottajille ei onnistunut:
Ignoraatko sä mut nyt jostain tietystä syystä?


lol @ henkevät mesekeskustelut

Atrox - Letters to Earth <3Maanantai 16.03.2009 13:44

MOSH MOSH MOSH MOSH
Tanssi Mosh Tanssi Mosh Tanssi
MOSH MOSH MOSH MOSH

tilulilu tilulilu
Naisvokaaliaaaaaaaaaaaaaa
Naisvokaaliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tilulilu tilulilu

Rräyrrrghhh + Naisvokaaliaaaaaaaaaaaaaa

Tuplabasari + tilulilu

tilulilu + KÄSITTÄMÄTÖNTÄ Naisvokaaaaaliaaaaaaaaaaaaaa

häröjä sampleja ja fantasiamuminaa --

sankarillinen kitarariffi, Tuplabasari + lisää KÄSITTÄMÄTÖNTÄ Naisvokaaaaaaliaaaaaaaaaaaaaaa

tylsä lopetus

LarryRotten-> kopioin sulta velmustiSunnuntai 15.03.2009 03:01

KYÖSTI PÖYSTI
[ ] Olen erittäin sitoutumiskammoinen
[x] Sodassa, rakkaudessa ja yleisessä vitutuksessa kaikki on sallittua
[x] Sorrun joskus rajuihinkin ylilyönteihin
[x] Elämä ON hirveää, kun sen oikein oivaltaa
[x] En kestä maailmanparantajia enkä natseja
[x] Olen neuroottinen ADHD-tapaus ja henkisesti 5-vuotias
[x] Välillä minulla on Phil Collins -darra
[ ] En yleensä ajattele ennen kuin avaan suuni
[x] Tykkään räiskintäpeleistä ja ammun myös hyvikset
[x] Jos menet, syön sun herkkukorin!
[ ] Vaikka olen yksinäinen, en roiku esimieheni huoneessa
[ ] Teen "herkkiä" biisejä
8/12

PEKKA ROUTALEMPI
[x] Nykyään melkein kaikki on jännää!
[ ] Ennen olin itse jännä ja maailma oli tylsä. Nykyään toisinpäin
[x] Voin olla toisinaan hiukka naiivi
[x] Myönnettäköön: en ole aikaansaavaa tyyppiä
[x] Haluan käydä Porvoossa sillä Porvoo on jännä
[x] Olen yksinäinen joten hölisen paljon
[x] Juttujani ei kuitenkaan koskaan kuuntele kukaan
[x] Juice oli syvällinen henkilö, elävässä elämässä kiinni!
[x] Jännä toi aggressio
[x] Olen kokenut luomisen tuskaa
[x] En juo, mikä myöskin on jännä
[x] Anteeksi, eksyin taas jännän äärelle
11/12

RAUNO REPOMIES
[x] Jos lääkkeet söi kala, ratkaisu: syö kala!
[x] Nykyään on huono maailma, terrorismi pauhaa...
[ ] Olen niin sekaisin että enempää ei voi olla sekaisin
[x] Pää on ihan dingdong, piripiri, tööttööt.
[x] Kaikki lääkitys on ihan puhasta SCHEISSEA! JUMALAUTA!!
[x] Tykkään myös laulaa höpöjä
[x] Jos kaipaatte mielivaltaista johtajuutta, minä olen miehenne.
[ ] Olen myös helvetin yksinäinen!
[ ] Mummo on lajitoveri
[x] Selitän usein maailman omituisimpia juttuja
[x] Tantraseksi ja Martti Ahtisaaren Nobel-palkinto inspiroivat minua
[x] Kiivastun helposti ja huudan myös!
9/12

TOMMI NEPONEN
[ ] Olen ainoa tolkun mies perheessäni/työpaikalla/missä sitten aikaani vietänkin
[x] Ihailen syvästi ihmistä, joka ei useimpien mielestä juuri ihailua ansaitse
[ ] Kykenen elämään ja työskentelemään hullujen keskellä
[ ] Osaan pitää järjen kädessä...
[ ] ...Eli tajuan mm. että itsemurhalla uhkailevia ihmisiä ei kannata provosoida
[x] Haluan ymmärtää. Välillä se on vaan hankalaa
[x] Pelaan mielelläni hiipimis- ja väijymispelejä ilman, että ammun kaikki.
[ ] Olen tavis, mutta ihan hyvällä tavalla.
[x] Kestän kavereiltani aika paljon.
[x] Etunimen saisivat sentään muistaa...
[ ] Olen perheellinen ja arvoni ovat sen mukaiset
[x] Huolehdin mielelläni muista ihmisistä
6/12

HELGA
[x] Olen aggressiivinen ja pienestä provosoituva
[ ] Ja erittäin antifeministi! Nainen on heikko
[x] Toivoisin olevani vastakkaista sukupuolta
[:D] ...Koska olin isälleni pettymys
[:D] On naisen oma syy, jos mies pettää.
[x] Kestän tiukassakin paikassa
[:D] Inhoan munattomia miehiä!
[x] Mielipiteeni ovat aika jyrkkiä
[ ] Vastustan naispappeutta
[ ] Elämäni päätavoite on tehdä isä ylpeäksi
[:D] Jenkit on hienoja ihmisiä!
[ ] Kaverini pelkäävät minua välillä ja syytäkin löytyy
4/12

JUHANI KONTIOVAARA
[x] Olen maailman epäilemättä ärsyttävin tyyppi
[x] Ai jumankekka!
[x] Mr Media, that's me.
[x] Keksin omasta mielestäni nasevia juttuja, jotka ovat oikeasti ihan hirveitä
[x] Yövuorolaiset, hankkikaa parempi duuni. Oikeesti
[x] Dallaspullan tuoksuinen ja -makuinen huomen on hyvä asia
[x] Olen objektiivinen rasittavuuteen asti
[x] Minulla ei ole kavereita, mutta väitän tiettyjä ihmisiä frendeikseni
[x] Jos käytätte sosiaalietuuksia väärin, paskaa huomenta!
[x] Puhun hyvin harvoin järkeä
[x] Tittelini vaihtelevat, olen tilanteesta riippuen mm. toimittaja, ihminen, tv-persoona...
[x] Oikeasti olen idiootti
12/12


Mä oon Kontiovaara.
Siis todellinen mediapersoona, ja just Sun hyvä frendi.
Long time no ABC!

Tutkimukset ja niiden tekeminenTorstai 12.03.2009 16:54

Okei, tässä on linkki uutisointiin erään tutkimuksen tuloksista:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/3169901.stm

"It was found the cannabinoid led to weight and reduced agitation, another symptom of the disease."

Siis tosi hyvä, että tällaisia tutkimuksia tehdään.
Ja hienoa, että tulokset puhuvat puolestaan.
Vähitellen siis huomataan, kuinka moneen eri asiaan Kannabiskasvia voidaan käyttää.

Mutta:


"They were then given daily doses of five milligrams of dronabinol per day, which was gradually increased to 10 mg a day.

They were also given anti-psychotic drugs, which reduce delusions and have a calming effect, and at least four other medications to control behaviour. "

Siis mitä hittoa?

"Joo tehdään tutkimus tämän kasvin vaikutuksista potilailla, saadaan varmaan luotettavimmat tulokset kun
PUMPATAAN TUTKIMUSKOHTEET TÄYTEEN MUITA LÄÄKKEITÄ."

Näinkö tutkijoiden ajatusmaailmassa asiat menee?

Hyvällä tuurilla vielä hetken päästä tulee tutkimus jonka mukaan "Kannabis aiheuttaa kasvavaa riskiä lääkeriippuvuuteen", ja "PORTTITEORIA TOIMII".


Siis se mitä mä en tässä käsitä, on että miksei koeihmisille voi antaa puhtaasti sitä mitä niille annetaan?
Jos kerran tutkitaan Yhden Aineen vaikutusta ihmisen terveyteen, kuinka voidaan kuvitella että tulee vertauskelpoisia ja uskottavia tutkimustuloksia, kun sekoitetaan pakkaa antamalla ties mitä mömmöjä alkuperäisen tutkittavan aineen lisäksi?

Sen kyllä ymmärrän, että sairauden hoitoon tarvittavat lääkkeet annetaan, varsinkin jos on kyseessä tauti joka saisi ihmisen huonoon kuntoon testauksen aikana, jos sitä ei lääkittäisi.


Tässä on erään toisen tutkimuksen päivitysraporttia:
http://www.informaworld.com/smpp/content~content=a713993666~db=all

Ja tuonnekin on kivasti piilotettu sisään:
"..These relationships are stronger in people with a history of psychotic symptoms and they have persisted after adjustment for potentially confounding variables. The absence of any change in the incidence of schizophrenia during the three decades in which cannabis use in Australia has increased makes it unlikely that cannabis use can produce psychoses that would not have occurred in its absence."

Eli selvällä Suomen kielellä:
Jos olet altis sairastumaan psykoottisiin oireisiin, Kannabiksen runsas käyttö voi laukaista niitä.
Tismalleen samalla tavalla kuin:
Jos olet altis sairastumaan psykoottisiin oireisiin, alkoholin käyttö voi laukaista niitä.

Niin, ja alkoholihan tuo psykoosin HELPOMMIN esiin.
Samoin kuin useat reseptilääkkeet, liiallinen kahvinjuonti, pitkittynyt töillä itsensä loppuunkuluttaminen, tupakoinnin lopettaminen, äkilliset elämänmuutokset...


Kunnollista päihdetutkimusta kehiin!

Tässäpä yksi sellainen, kertoo THC:n käytöstä lääketieteellisesti.

{EDIT: Viimeksi kun kokeilin, tämä linkki ei toiminut. Yritän löytää tähän paremman, mutta antaa olla vähän aikaa nyt näillä infoilla.}

http://www.medboardwatch.com/wb/pages/therapeutic-effects.php

"There are some positive anecdotal reports of therapeutic response to cannabis in Tourette's syndrome, dystonia, and tardive dyskinesia. The use in Tourette's syndrome is currently being investigated in clinical studies."
--> YAY! Nyt kun ne vielä tutkisivat Aspergerin oireyhtymän ja Kannabiksen yhteensopivuutta. :)

"According to reports from pain therapists, the simultaneous administration of opiates and cannabis appears to be promising, particularly since cannabis does not cause respiratory depression. Cannabis has been successfully used in modern folk medicine in a multitude of painful conditions, among them migraine and other forms of headaches, musculoskeletal disorder, arthritis, neuralgias, neuropathy, dysmenorrhea, ulcerative colitis, Crohn's disease, etc."

"A positive influence on body weight was also reported in 15 patients with Alzheimer's disease who were previously refusing food. Surprisingly, THC also decreased the observed severity of disturbed behavior."

Vielä yksi linkki:
Marihuana eräänlaisessa uskonnollisessa yhteydessä: http://www.druglibrary.org/schaffer/hemp/potbible.htm

Kiitos kun luit tänne asti!
Toivotaan vihreämpää tulevaisuutta meille kaikille, ja kunnollista päihdepolitiikkaa varsinkin.

<3

Vielä on tehtävää meillä!Torstai 12.03.2009 04:50

Toivoisin että tästä voisi tulla motivaattori, jonka avulla alamme kokeilla omituisia, tunnepitoisia ja päräyttäviä juttuja.

Jos haluat liittyä mukaan, lisää kolme asiaa, jotka olet tehnyt, ja laita eteenpäin.

Vastaa yhdellä sanalla:
Oletko..

Täyttänyt railakkaasti 18? - kyllä
Tanssinut sateessa?- kyllä
Kertonut valheita? - kyllä
Suudellut valokuvaa? - kyllä
Nukahtunut koulussa? - kyllä
Laittanut jonkun toisen hiukset? - Kyllä
Uskonut Jumalhahmoon? - Kyllä
Nukahtanut töissä? - kyllä
Pidellyt käärmettä? - kyllä <3
Juossut punaisia päin? - kyllä
Suudellut kuvaajaa? - usein
Ajanut punaisia päin millä tahansa? - kyllä
Tullut erotetuksi koulusta? - en
Tuhonnut autosi/moottoripyöräsi "onnettomuudessa"? - en
Laulanut karaokea? - kyllä
Osallistunut laulukilpailuun? - kyllä
Tehnyt jotain, vaikka vannoit ettet koskaan tekisi? - kyllä
Katunut jotain, jota vannoit, ettet katuisi? - Ehkä
Nauranut niin, että purskautit ulos jotain, jota olit juuri nauttinut? - kyllä
Maalannut alastonta ihmistä? - kyllä
Napannut lumihiutaleen kielelläsi? - kyllä
Laulanut suihkussa? - kyllä
Istunut katolla? - kyllä
Muistellut katumuksella jotain menneisyydestäsi? - kyllä
Nähnyt ihmisen murtuvan? - Kyllä
Joutunut työnnetyksi altaaseen vaatteet päällä? - kyllä
Hypännyt lehtikasaan? - Kyllä
Murtanut luusi? - kyllä
Ajanut pääsi? - en
Omistanut salikortin? - ehkä
Omistanut liikaa kortteja? - kyllä
Ollut bändissä? - kyllä
Ampunut aseella? - kyllä
Välittänyt jostakusta ilman, että kukaan tietää? - kyllä
Upottanut/peittänyt osan itsestään ruokaan? - Kyllä
Rikkonut äänesi niin että se todellakin oli sen arvoista? - uujeahh
Pelannut räsypokkaa? - kyllä
Luovuttanut verta? - en
Ottanut tatuointia? - en
Syönyt jotain jonka syntymänimen tiesit? - En
Ottanut lävistystä muualle kuin korviisi? - kyllä
Saanut jonkun kiinni pettämässä sinua? - en
Istunut putkassa? - Kyllä
Liftannut? - kyllä
Katunut exääsi? - kyllä
Halannut tuntematonta? - aina
Maistanut verta? - kyllä
Kilahtanut kaverille? - Kyllä
Yrittänyt kurkkulaulantaa?- en
Ollut tässä hetkessä? - Kyllä
Suudellut jotakuta vesisateessa? - kyllä
Hypänyt katolta? - kyllä
Pyörinyt alasti lumihangessa? - kyllä
Oletko Reilannut - en
Oletko käynyt Prahassa - en
Oletko lukenut Koraania - en


Haluaisin kokeilla melkein kaikkia asioita, joiden kohdalla minulla lukee "en".
Jos susta tuntuu, että haluaisit yllyttää minut siihen, laita viesti.
(Haluaisin kyllä kokeilla monia muitakin listalla olevia juttuja, joten niihinkin saa toki yllyttää uudelleen.)

(EDIT: Lisäsin warwulfin tekemät jutut, kun ne on niin ihania ja mäkin oon tehnyt ne!
EDIT2: lisäsin enemmän warwulfilta juttuja, kun ne on niin ihania ja mäkään en oo tehny niitä!)