IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.05.2007 19:35

Kiitos kommenteista koskien viime yötä! Kommentteja on tullut niiiin paljon etten voi vastata kaikille (ainakaan heti) henkilökohtaisesti. Aihe on syystäkin herättänyt paljon tunteita ja hienoa niin. Kiitän paljon kaikista ihanista kommenteista (tänään jo galleriaan tullut yli 40 kommenttia),hyvistä viesteistä.
Ja kavereita on valittanut etten ilmoittanut, anteeksi. Yritin ilmoittaa suurimmalle osalle, mutta sain itsekkin tietää vasta eilen, tietokoneelle en sitten päässyt enää nettiin ja kännykällä sitten ilmoittelin osalle, toivoin viestin välittyvän. Mutta älkää hätäilkö,luultavasti piakkoin otamme uusinta kierroksen kahta kovemmalla vauhdilla ja silloin ilmoitan ensimmäisenä teille jolle ei nyt sana asiasta tullut..
Kiitos niille kavereille joilta tuli kommenttia itse ohjelmaan, sekä tuntemattomille kaksinverroin. Todella ikäviä asioita selvisi. Itseä hämmästyttää se kuinka yleistä tuntuu olevan jo ala-asteilla (8-10v) lasten keskuudessa raaka kiusaaminen. Vanhemmat ottakaa vastuu sekä lapsistanne joita kiusataan,jotka kiusaavat, kaikesta mistä tiedätte. Liikaa surullisia tarinoita mahtuu jo suomen maahan aiheesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.