IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 04.05.2007 10:45

Tosiaan,valvottu lähes koko yö. Kirjoittelin tuntemuksia paperille.. Paljon herättänyt nyt itsessä tunteita kun on puhunut näistä koulukiusaamisasioista. Kiitos teille rakkaat ystävät jolle pääsen nollaamaan päätä. Ilman teitä ei tässä oltais. Elämä potkii päähän välillä mut potkitaan ystävien kans kahta kertaa kovemmin takas.
Tosin todella paljon herättänyt itsessä myös positiivisia tunteita,muutenhan olisin jo sekaisin. Olen ainakin parin vuoden ajan tiennyt että vielä haluan aiheesta puhua. Toimii tietysti itsellekkin jonkinlaisena "terapiana" mut suurimpana syynä halu auttaa siinä tilanteessa olevia jossa itse olin sekä ennaltaehkäistä näitä ikäviä tapauksia. On ollut todella hienoa sekä koulussa että maikkarilla saada hienoja kommentteja,kannustuksia jne.. Itse myös annan 100% tukeni nykyään koulukiusaamisesta kärsiville.
Sitten asia johon nyt täällä joudun kommentoimaan koska Miikan kanssa emme kommenttia maikkarilla nähneet. Eräs sukulaiseni kertoi että aamuyöstä oli tullut viesti entiseltä kiusaajaltani jossa pyysi anteeksi kiusaamistaan. Tietysti olisi hauska saada tietää kuka kyseessä. Hienoa jos herätti sinussakin ajatuksia ja otan vastaan anteeksipyyntösi. Jos näet tätä niin toivon että sinulla on pokkaa myös jollakin tavalla minulle kertoa ketä on kyseessä.

Ja ilmoittelen tässä ennakkoon että ilmeisesti Cosmopolitan lehteen tulossa myöskin juttu JOSSAKIN VÄLISSÄ. Ennakoivasti olen puhunut heidän kanssaan asiasta. Ajankohdasta ei harmainta hajua vielä. Myöskin chattiin vielä päivälähetykseen jossakin välissä mitä ilmeisemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.