IRC-Galleria

<3Sunnuntai 15.06.2008 06:28

Olipas kivaa. Saatiin Epen kans outoja katseita, lukuisia kommentteja ja tultiin kuvatuiks!

Eli siis, nähtiin abc:lla joskus klo 14, ja saatiin outoja katseita. Siirryttiin Q-pointin kautta sinne mettään, ja kierreltiin siellä. Välillä hortoiltiin käymään abc:lla, ja tultiin taas takasin. Etittii lehti-kuvaajia, jos vaikka päästäis lehteen. Sillon päivällä ei lehtikuvaajat napsinu meistä kuvia, mut vanhemmat otti lastensa kanssa kuvia meistä.
Illemmalla alettiin miettiä, et mitä me oikein tehään sit illalla, jos ei kerta mennä sinne festari-alueelle. Ei keksitty mitään, ja päätettiin mennä sittenki kattoo niitä bändejä.
Ennen sitä porttia siinä oli jotai ukkoja, jotka tuli selittämään jotai, ja yks tarjoutu ostaa meille liput, mut sen kaveri toppuutteli, ja sit ne patisti meidät pois siitä.
Ennen ku meidät laskettii sisää, tarkistettii laukut, ja multa takavarikoitiin mitä vaarallisin ase:kynsisakset. Sain ne onneks sit jälkeenpäin takasin.
Kannatti mennä kattomaan! Päästiin heti lehtikuvaajien kohteiksi, ja poseerattiin siinä sitte. Ja saatiin outoja katseita ku innostuttii riehumaan ja juoksemaan :D Ja ne vessat huoju, ihan varmasti!
Paras niistä esiintyjistä oli se Osmo's cosmos :'D Nii, ja päästii Jonen kans samaan kuvaan <3 :D Ois otettu viel parempiakin, mut Ei saatu Jonea enää takas, vaikka se järkkäri lupas hakee sen. :(
Ja illan päätös: abc:lle kaakaolle, ja aiemmin mainittujen ukkojen (okei, yks niistä ukoista) tuli pyytämään anteeks sen kaverin puolesta, ja kyselemään kaikkee siitä, et miks me ollaan pukeuduttu nii ja mihi me uskotaan ja missä haltiat asuu... :D

Nimet, joilla meitä kutsuttii:
-möröt
-menninkäiset
-kummitukset
-röllit
-tyttö-batmanit
-keijukaiset
-anime-friikit
-hyvät haltiattaret
-HALTIAT (okei, kerran ojennuksen jälkeen, yks järkkäreistä muisti sen ja sano sit niille muilleki :D)

J:Nii, jos se tulis tähä pöydälle strippaamaan
E:*ilme kirkastuu*
J: Ja heittäs aluskalsarinsa sun naamalle
E: *ilme ei enää nii kirkastunu*
J: Ja niissä ois karvoja mukana
E: *näyttää kauhistuneelle*

Nii, ja kuultii kehuja vaatteista, myös sellasia, jotka ei ollu kehuja. Meiltä kysyttii, et onko meillä joku esitys siellä, ja meiltä pyydettii nimmarit! :'D Joo, ja näytetään 13-vuotiaille! :D

J: Ruotsi hävis Espanjalle!
E: Höh
J: Siis Ruotsi _hävis_
E: höh
J: Eli siis Espanja voitti
E: Ai, nii joo! JEE!

Nii, ja meistä tulee kuulema jotain suurta, kun uskalletaan olla erilaisia.

Ja ne, jotka nyt nauro, vois vaikka miettiä et oisko ite kehannu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.