IRC-Galleria

Sainpas vihdoinkin sitä duunia :)Keskiviikko 20.08.2008 22:18

Elikkäs oon nyt Ametron leivissä pakkailemassa jotain Axe Dark Temptation -dödöjä Tikkurilassa... Eka duunipäivä takana, ja ihan siedettältähän tuo vaikutti. Edelliseen työpaikkaan, eli Finnhelvettiin (aka. Finncatering) verrattuna ihan kivoja plussia on: 1. Tuolla saa kuunnella koko ajan musaa vähintäänkin toisella korvalla 2. Ei tarvii pitää mitään hygieniapukua vaan saa olla ihan normivaatteissa, 3. Saa käytännössä pitää tupakkataukoja peräti tunnin välein vaikkei edes polttaisi, 4. Ruokatauko on puoli tuntia sen hikisen 20 minuutin sijasta. 5. Ei oo mikään tappokiire eikä tarvii stressata minkään hihnojen kanssa. :)

On kyllä ihan harvinaisen jees, että mulla on nyt muutakin järkevää tekemistä kuin läppärin näytön tuijottaminen puolikuolleena. <: Sekin on mukavaa, että voin taas vaihteeksi olla häpeämättä vanhempien rahojen juomista kurkusta alas/polttamista savuna ilmaan, sillä pystyn rahoittamaan sekoiluni itse. ^^ Jeejee.

Ainiinjoo, vielä pitäis yrittää siirtää unirytmiä se kuusi tuntia taaksepäin... en oikein usko tän 3h unta/yö -meiningin olevan kauheen terveellistä pidemmän päälle. :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.