IRC-Galleria

Erkkimon

Erkkimon

harrastaa jalkapalloa, paitsi silloin kun ei.

Homoseksuaalit vauhdissaPerjantai 06.03.2009 00:00

Gainesvillessä, Floridassa, on julkaistu seksuaalisen erottelun vastainen ohjesääntö, jonka perusteella kaupungin n. 100 seksuaalisesti suuntautunutta saavat käyttää joko miesten tai naisten vessoja oman kokemuksensa mukaan. Eli jos seksuaalisesti hieman suuntautunut kyrvän omistava ihmiseliö kokee sopivansa paremmin naisten vessaan, hänen tulee antaa tehdä näin.

National Gay and Lesbian Task Force ilmoittaa, että mainitunlainen ohjesääntö on jo olemassa 108 kaupungissa. Seksuaalisen erottelun vastaisen ohjesäännön takana olevan tahot syyttävät ohjesäännön vastustajia homoseksuaalien, biseksuaalisen ja transseksuaalien törkeästä syrjinnästä.

Lähde: New Oxford Review (maaliskuu), s. 12


Tosiaan, vessa- ja pukuhuonekäytäntöjä tulisi todellakin muuttaa, mutta ei tietenkään tuohon suuntaan. Tuotahan voi jotkut raiskaajat sun muut mielenvikaiset tai lapselliset käyttää hyväkseen. Kuka tahansahan voi väittää olevansa homo ja mennä katselemaan naisten pukuhuoneeseen alastomia naisia.

Kelatkaapa, miksi naiset ja miehet ovat eri pukuhuoneissa, vessoissa, saunoissa ja suihkuissa! Kristitty vastaisi, että koska niin on siveellistä. Jotkut ateistit voisivat vastata, että syy on se, että esim. naisten kanssa saunassa ollessaan miehellä voisi herätä suunnaton ja vastustamattomissa oleva halu levittää geenejään ja se ei olisi kivaa. Kristitty voi toki yhtyä tähän käytännölliseenkin näkökulmaan, joka lienee myös raamatullisen siveellisysssäädöksen takana.

Jos siis joudun olemaan seksuaalisesti liian suuntautuneen, miehen sukuelimen kera syntyneen ihmisyksilön kanssa saunassa, hän voi kokea valtavaa halua tunkea... ja totaa... Ja sehän siis olisi kaikkea muuta kuin kivaa. Eli potentiaalinen yksilöiden välinen seksuaalivietti on syy erillisiin tiloihin, joissa ollaan alasti. Tästä syystä miehet ja naiset ovat eri saunoissa. Tästä syystä myös miesten ja homojen tulisi olla eri saunoissa.

Mutta ei. Onhan se kamalaa, että ihmisiä erotellaan sukupuolen perusteella. Sanat "mies" ja "nainen" tulisi varmaan myös kieltää lailla ja puhua vain esimerkiksi "ihmiseliöistä"? Sehän on sukupuolierottelua, huomaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.