IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
5.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 7 977 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
314 jäsentä
Tyttöjä: 227 (73 %)
Poikia: 87 (27 %)
Keski-ikä
37,9 vuotta
Otos: 218 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,2 vuotta
Ylläpitäjä
liaina

Jäsenet (314)

femchiSkuukkijåakkö^HurziD00MSirMichaelCamRoketsemaane-Kaino-hannaQmustasapattiReksuvesselSapeli35maahisaas-ta
« Uudemmat -
1. 'Koska se on Jumalan tahto' on paras argumentti, koska se on looginen. Kukapa Jumalan tahtoa kävisi kieltämään. Silti on varsin epäreilua pakottaa kaikki muut seuraamaan omaa uskontoaan.

2. 'Lapsen etu' on kaikista tekopyhin argumentti. Lasta ei ikinä tulla adoptoimaan huonoon kotiin vain sen takia, että adoptoiva perhe saattaa olla sateenkaariperhe. Se, että perheeseen kuuluu isä ja äiti, ei nimittäin ole ainoa hyvän perheen mittari. Todellisuudessa tasa-arvoisen avioliittolain adoptio-oikeis on lapsen etu. Se nimittäin tuo tarjolle lisää potentiaalisia perheitä kotia tarvitsevalle lapselle.

3. 'Ydinperhe on paras perhemuoto ja muiden perhemuotojen legitimointi avioliitto-oikeudella aiheuttaisi yhteiskunnallista rappiota' on jännittävin argumentti, koska on ihan oikea sosiologinen kysymys. Tosin tämän vuoksi mainittu väite pitäisi todistaa tieteellisesti päteväksi ja lisäksi osoittaa sen merkittävyys. Nimittäin yhteiskunnallinen avoimuus ja suvaitsevaisuus voidaan myös nähdä yhteiskuntaa elvyttävänä voimana.

4. 'Ainoastaan heteroille sallitun avioliiton kannattajia ruvetaan pitämään umpimielisinä ja he menettävät näkemyksensä legitiimin aseman yhteiskunnassa' on huonoin argumentti. Se on kuin sanoisi, ettei rotujen välisiä avioliittoja tule sallia, sillä muutoin niiden vastustajia ruvettaisiin pitämään rasisteina ja heidän näkemyksensä menettäisi legitiimin aseman yhteiskunnassa.

5. 'Se on vaan mun mielipide' on rehellisin argumentti. Sitä argumenttia ei voi kukaan kiistää, mutta yhteiskunnallisia sääntöjä ja instituutioita rakenneltaessa olisi syytä olla jotain perustelujakin mielipiteelleen.
Jos muuten ihmisten pariutuminen toimis markkinasääntöjen mukaisesti, niin homomiehethän ois kaikkien miesten parhaita kavereita. Miesten kuvittelis jopa kannustavan muita homostelemaan. Suuri homomiesten määrä nimittäin vähentäisi kilpailua naisista. Homonaiset puolestaan näyttäytyisivät samanlaisena uhkana kuin heteromiehet. Kuitenkin todellisuus tuntuu olevan juuri päin vastainen. Heteromiehille homomiehet tuntuvat olevan hankalammin käsiteltävissä kuin homonaiset, joista voidaan jopa fantasioida. Mitä tästä voimme päätellä? Että ihminen on tyhmä vai että markkinateoria ei toimi?
Ensin pohdintaa tästä päivästä ja homofobiasta:
http://www.acoustic.fi/2011/05/mita-sina-pelkaa-kansainvalinen.html

Ja kuvia Tampereen juhlallisuuksista:
http://www.acoustic.fi/2011/05/kuvat-tampereen-homofobian-vastaisen.html]

100-SETABileet Porin VaakunassaLuonut: 100-SETASunnuntai 27.03.2011 21:18

Ajankohta
22. huhtikuuta 2011 kello 21:00 - 23. huhtikuuta kello 4:00

Paikka
Vaakunan Yö
Gallen-Kallelankatu 7
Pori, Finland

Lisätietoja
Bileet Vaakunan Yössä!
2. kerros, tiskin takaa raput yläkertaan.
Ajankohta
21. toukokuuta 2011 kello 12:00 - 22. toukokuuta kello 15:00
Paikka
Tiedossa myöhemmin

Lisätietoja
Setan Vapaaehtoiskoulutus asiasta kiinnostuneille.
Koulutus jäsenille ilmainen.

Lisätietoja: info@100seta.net

100-SETAHelsinki Pride 2011Luonut: 100-SETASunnuntai 27.03.2011 21:15

Ajankohta
1. heinäkuuta 2011 kello 10:00 - 3. heinäkuuta kello 21:00

Paikka
Helsinki


Lisätietoja
100seta osallistuu HePrideille! Tule mukaan!

Lisätietoja tapahtumasta myöhemmin.

Kuro-setä[Ei aihetta]Luonut: Kuro-setäKeskiviikko 07.07.2010 19:41

"Kun sä katot tässä ympärilles, näkeeks tästä kuka on homo ja kuka ei?"
"Mä nään vaan ihmisii"

http://moontv.fi/ohjelmat/spesiaali/helsinki-pride-2010

aavikkohiekkaaaaah turhautuminen! D:Luonut: aavikkohiekkaKeskiviikko 16.06.2010 16:50

haluan setan bileisiin, sitten kun ikää on tarpeeksi. ja vielä joskus, VIELÄ JOSKUS matkustan jenkkeihin ja otan osaa pride festivaaleihin.

kaurakahviGIGGLESNORTROFLMAOLuonut: kaurakahviMaanantai 03.05.2010 23:49

http://www.officialstreetpreachers.com/Sodomites/H8/RADICAL%20GAYS.html

Nää ihmiset aina piristää mun päivääni!
"These believers were just signing “Nothing but the Blood of Jesus” and “Oh the Blood of Jesus.” Then they started shouting foul language and calling them names like “haters” and “bigots.” The article said they started throwing hot coffee, soda, alcohol, and spitting (maybe even peeing) on them. Blowing those whistles just inches away from their ears continually. Then, the violence comes complete with shoving and death threats of “I am going to kill you.” This violence turns into perversion as they begin touching and grabbing these young believers, trying to shove things in their butt, with one pervert even trying to take the pants off of the Christian."


Tuolta puuttuu vaan lista siitä, mitä "kristityt" tekee homoille...

ABZINTHIUMRant 1Luonut: ABZINTHIUMLauantai 20.03.2010 20:36

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Vastavihitty+Luther-s%C3%A4%C3%A4ti%C3%B6n+piispa+taistelee+homoutta+vastaan/1135254843303

Mitä me ollaan ikinä tehty, et se uhkaa heteroja, mitä? Kertokaa!

(Älkää suuttuko ku en maininnu trans/intergender/bi ja teitä kaikkia, meitä on paljon ja en haluu tehä himo luetteloa. Tää teksti puolustaa kaikkia meitä sateenkaarilapsia!)


IL:n (tai IS:n) nettikyselyssä näin, miten ahdasmielistä kansaa me ollaan. Siellä kyseltiin, et saisko homot mennä naimisiin ja yli 70% oli sillo vastannu, et ei! Miksi? Syitä selitettiin mm:

-Raamatulla (Pyhän kirjan taakse piiloudutaan aina silloin, kun muuta ei ole tai omia mielipiteitä ei osata selittää järkevillä syillä. Eikös Jumala luonut meidät kaikki vai mitä? Jumala rakastaa meitä kaikkia sellaisina ku ollaan, eikö? Ainakin näin mulle opetettiin ja niin uskon. Mun Jumala rakastaa muaki vaikka oon harrastellu vaikka mitä kivaa naisten kanssa, ja muistan kiittää siitä melkeen joka päivä)

-Luonnottomuudella. (Eläinkunnassa esiintyy homoilua! Tsekatkaa vaiks leijonat ja apinat hähä. Kelatkaa niinki maskuliinen eläin ku leijona-tuo viidakon kuningas- homoilee!)

-Sallitaan samalla ihmisen ja eläimen liitto! Sallitaan samalla pedofilia! Lapsipornoa kauppoihin! (Homot ja pedofilit on ERI asia sanassa homoseksuaalisuus ei ole päätettä -filia KVG mikä on filia, jos ette tiedä. Rinnastatteko te ihan oikeesti pedarin ja homoseksuaalin yhteen ja samaan?)


Ja sit oli vaan sellasta yleistä homofoobistä ölinää, joka sai vaan suuttumaan

Miten se on teiltä heteropareilta pois, jos homot menee naimisiin ja saa samat oikeudet ku te?
Pelottaako teitä, et se juhannuksen hääpäivä meniski homoille ja ne vaan irstailis siel ja sit koko paikka pitäs desifioida. Aika monesta näyttää nimittäin tuntuvan vielki, et homoseksuaalisuus on sairaus.


Mä oon niin aatellu, et Suomi ois maa, jossa saa itteään toteuttaa lain puitteissa ja toista vahingoittamatta niin paljon ku haluaa. Mut selkeesti ei. Missä on tasa-arvo ja valinnanvapaus?

Mut selkeesti ei, näiden asioiden kanssa saa olla kokoajan barrikaadeilla sateenkaarilippu liehuen ja huutamassa "Seta! Seta! Seta!"
« Uudemmat -