IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tdhthTorstai 25.09.2008 15:20

Kurjaa, oon vähän voinu huonosti eilen ja tänään. Särkee päätä ja huimaa ikävästi. Eilen aattelin et se johtu äärimmäisen jumiintuneesta niskasta, mut yön jälkeen niska on jo ihan melkeen hyvä, mut pää on silti kipee. Ja kun miettii, niin tätä huimausta on kyllä ollu lievästi jo joku kaks viikkoa, mut se varmaan johtuu sit siitä, ettei mun oo oikein tehny mieli syödä kahteen viikkoon. Kaikki ruoka tuntuu niin ällöttävältä. Voisin käydä mittauttamassa verenpaineen sun muut, jos niissä ois jotain häikkää.

Viimeks tämmöstä esiinty viime keväänä, jollon kävin tarkastuksissa ja sanottiin et kaikki oli oikein kunnossa ja et oon tosi terve ja sit se selitteli, et usein varsinkin tytöillä esiintyy just tämmöstä pahaolohuimauspäänsärkyjuttua kun ne stressaa liikaa ja on liian väsyneitä. Ja useinhan sitä keväällä koulussa on jo ihan loppu, eikä jaksa enää. Et ehkä tää on nyt samanlaista näitten kirjotusten takia.

Toivottavasti tää sit tästä laantuu pian, koska tää päänsärky rajottaa aika huomattavasti sitä, mitä voin tehä ja mitä jaksan tehä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.