IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

bvjds<öTorstai 01.11.2007 00:20

Ooon Jussil ^^

vcl-<sKeskiviikko 31.10.2007 11:06

Ärsyttäää! Unessa olin just menos Jussin vieree nukkuu hyvin väsyneenä ja oli niin hyvä fiilis et jee saa siin rauhassa nukkuu koko yön ja SITTEN juuri kun kömmin sinne sänkyyn, oikeen maailman herätyskello soi!!!

rfbdönrfzTiistai 30.10.2007 22:22

Ärsyttävän ruma päiväkirja!
Mun on pitäny jo muutaman kuukauden kehuu Lapkon Young Desire albumii, ja nyt sain sen aikaseks! Äsken kehuin Jennille. En oo oikeesti lämmenny Lapkolle aikasemmin, mut tos kesäl ku oon tota uusinta albumii kuunnellu, niin täytyy totee et se on kauttaaltaan nerokkaan ja persoonallisen mahtava kokonaisuus. Et eipä mulla muuta.

Dear Romeo
Can I see you on the rodeo
Can I hear you when you howl
Super Ego Romeo

Haluaisin myöskin lähteä katsomaan hyvää musiikkia ruotsista, eli The Sounds livenä jossai kiitti ^^ Voisin näitä ruotsalaisii The Arkkei ja In Flamesiiki katella mielelläni.

tää päiväkirja on ihan rumaTiistai 30.10.2007 18:42

tekstitki karkaa ku ei oo mitään tummii reunuksia!
Ja voi luoja mitä paskaa tänään :D en jaksa ees kertoo muuta ku sen, et pääsin puol kolme koulusta ja olin puol viis kotona, jeejee. Odotin vaan tunti viistoista minuuttia tekemättä yhtään mitään, ensiks odotin bussia, josta myöhästyin ja sit venasin äitiä ja mentii kauppaan. Ärsyttää hieman, kauhee päivä, en ees oota tältä mitää hyvää enää :D

Try it on, baby.
Well, I don't look good in no Armani suits,
No Gucci shoes or designer boots.
I've tried the latest lines from a to z,
But there's just one thing that looks good on me.

The only thing I want,
The only thing I need,
The only thing I choose, yeah,
The only thing that looks good on me ... is you.

I'm not satisfied with versace style,
Put those patent leather pants in the circular file.
Sometimes I think I might be lookin' good,
But there's only one thing that fits like it should.

The only thing I want, yeah,
The only thing I need, The only thing I choose, yeah,
The only thing that looks good on me ... is you.

Ya, it's you, it could only be you,
Nobody else will ever do.
Ya, baby, it's you that I stick to, Ya, we stick like glue.

mxc.zTiistai 30.10.2007 11:31

Kauheen raskas yö ;( Näin raskaita unia paljon ja tuntuu etten oo saanu levättyä yhtään kun piti vaan juosta koko yö kaikkia karkuun.

Mul oli joku hyvä ajatus illalla, harmi kun hävitin sen.

sä kyllä tiedät sen, muukalainenTiistai 30.10.2007 01:28

en silmilläni sua nähdä saata, tässä mä oon, hoida haavat.

Haluisin niin kovasti pystyä olemaan niin monille enemmän.

[Ei aihetta]Maanantai 29.10.2007 16:38

Minna on törppö !

en täytä enää ikinä uudestaan 18.Sunnuntai 28.10.2007 23:35

Hirvein synttärivuosijuttu täyttää ikinä oikeesti :D Ensinnäkin on kauheet paineet siitä, että on jo joku täysikänen, se vaan on rasittava juttu ja sitte rasittaVIN juttu on se, et saa selittää sataviiskyttuhatta kertaa miksei oo menos baariin. Tai no, en oo jaksanu ees selittää, oon vaan vastannu tylysti et joo en oo menos, ja sit ehkä selitelly jos joku on halunnu tietää et miks. Vihaan tommosii olettamuksii, tommosii et joo sä täytät 18 joten meet baariin, siis helvetinperkeleet sentään :D Ja sitkun tommosia juttuja on viel tullu semmosilta tyypeiltä, joiden oikeesti luulin tuntevan mut! Ei ne haittaa yhtään ollenkaan, tai no vähän, kun semmoset puol tutut kyselee, mut sitkun oikeesti luulee et tyyppi tuntis mut ja mun aatemaailmat ja silti tulee tommosia kyselee, ja nyt jo naurattaa :D

Onneks ne autokoulujutut sentäs loppu jo, toinen ärsyttävä juttu et kysellään puol vuotta joka toinen päivä, et noh, ootko jo autokoulus, mikä helvetin olettamus sekin on, että kun kohta täyttää 18, täytyy olla autokoulussa. Maksaa sekin lysti ihan mukavasti ja sit on taas lisää autoilijoita saastuttamassa. Tietty täältä perseestä ois ihan kiva päästä pois joskus, ja oishan se hienoo ku osais ajaa autoo, mut eipä oo rahaa eikä tarpeeks suurta hinkuu hankkii rahaa siihe, et sais kortin. Eikä tarpeeks paljon uskallusta myöntää sitä, et taidan olla jo iso. nyyh.

1801Sunnuntai 28.10.2007 15:27

Onpas ollu ihkuisa viikonloppu <3

nbgjdslöLauantai 20.10.2007 03:13

13 minuuttia sitten alko se päivä, jollon Jussi tulee takasin! <3