IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

17.24Lauantai 20.01.2007 14:14

meinaan koko aika repästä mun korvan irti tai jotain.

uuuh! Taas oli unessa mies, mut ei se ollu sama mies ku edellisenä yönä, eikä myöskään sama mies ku joskus aikasemmin. Tää oli kyl aika samanlainen ku toi edellisyön mies, mut tällä oli vaan ruskeet hiukset, edellisel oli mustat.

Mentiin joidenkin kunkkulaisten kaa tutustuu johki lukioon, joka oli tos radan toisellapuolella. Meiät oli kutsuttu sinne opiskelee, en kyl tiiä et miks hitossa ja nyt meiän piti käydä niinkun kattomassa, että halutaanko sinne, vai jäädä kunkkuun. Kierreltiin siellä, paikat näytti aivan mielettömän upeilta ja ihmiset mukavilta. Kierroksen päätteeksi joku maikka sano, että meiän täytyy vielä osallistua jollekin oppitunnille siellä, tai saadaan poissaolot. Sanottiin et lähetään kyllä nyt takasin omaan kouluun ja se huusi meiän perään et muistakaakin sitten selvittää tämä poissaolo kun tulette opiskelemaan tänne! Kysyin siltä sitten että täytyykö täällä kaikki poissaolot aina selvittää, maikka vastas että tottakai. Kaikki katottiin toisiimme ja sanottiin sille maikalle, anteeksi mutta me pysytään kyllä Kuninkaantiellä ja käveltiin kauniiseen talvi-ilmaan ulos. Totesin vielä siinä kun olimmem ulos päässeet; "Koulu jossa täytyy selvittää kaikki poissaolot! ei käy."

Noh, sitten se ehkä kuulu siihen samaan uneen, mut kuitenkin menin kotiin, tai siis menossa kotiin kun äiti tekstas osotteen jonne mun täytyy tulla. Menin sitten sinne ja näin aivan järjettömän suuren talon, kauheen moderni semmonen piha ja kaikki. Kattelin sitä sitten siinä ihmeissäni, että tonneko mun nyt täytyy mennä. Sit näin iskän muistaakseni ovella ja se sano et tuuppa tänne. Kävelin pitkät ja massiiviset rappuset ylös ovelle ja tulin armottoman kokoseen 'eteiseen' saliin, haliin, mikä lienee. Krisu sit huusi sielt jostain ylhäältä et tuu tänne ja lähettiin kiertää sitä kämppää, se oli aivan järjettömän iso ja hieno. Sitte jossain vaiheessa sain kuulla, että meillä on nyt kaks asuntoo, et tää iso on täällä kaupungissa, lähempänä kaikkee ja sitte on meiän toi entinen asunto tuol metsässä, et mäkin voin nyt tulla sillon aina tähän isoon taloon, kun oon jossain niin myöhään ettei mee kasikutosia enää.
Olin vähän ihmeissäni et mitä ihmettä, mut iskä sano et tää on kuulemma sen työsuhdeasunto ja siivoomisesta ei tarvii krisun kantaa huolta ku siivooja käy. Pyörittelin vaan silmiini mut lähin sit tutkii sitä kämppää enemmän ja ettimään itelleni huonetta, huoneita oli reilusti ;D Huusin Krisulle yhestä ovesta et tiiätkö minne tää menee ja Krisu vastas et se menee uima-altaalle, sain taas hämmästellä. Ja tää uni loppu johkin siihen ku oltiin äitin kaa pihalla suunnittelemassa, että mitä sinne laitetaan :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.