IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

perjantai jäi välistäLauantai 14.04.2007 13:43

voi harmi.
Mut tuol on kauhian lämmin, kello on vast jotain aika vähän ja tuolla on jo varjossa joku +13 astetta, ihanaa ^^

Ihanaa sillee herätä, pitkästä aikaa nukkunu hyvin ja nähny kivoja uniikin ja kaikkee, iskä on jossain, joten sekään ei täällä viheltäny tai mitään ja sain nukkuu, eikä veikankaan satunniaset huutamiset haitannu kauheesti. Mutta sitten paratiisiin saapui enkeli helvetistä, KRISU, se heräs ja eka juttu mitä kuulin sen sanovan oli; [tai no huutavan] TÄNÄÄN VEERU SITTEN IMUROI! johon äiti huusi että nyt et kyllä alota heti. Noh, alotti se kyllä imuroimaan ja heittemään tavaroita pihalle, koska ne oli väärillä paikoilla. Nyt se tos riehuu ton imurin kaa ja pelkään et kohta mulla on jaloissa jotain haavoja tai jotain, ku se kuitenkin alkaa vaan hakkaamaan tol imuril mua jalkoihin, varottamatta yhtään et se haluis imuroida tästä. Oon viisas ja nostan jalat jo valmiiks. Noniin, nyt se jo imuroi veikkaa jalkaan, en yhtään ihmettele ettei kukaan kunnioita sitä pätkääkään ku se on niin ilkee.
Vitsit kun sais perhesuhteet menee jollaintavalla enemmän positiivisesti, en jaksais tätä kauheeta riitelyy, sotaa ja haukkumista mitä täällä on.

Voisin kertoo viel unesta jonka näin ja kaikkee mitä eilen kävi, ku eilen en mitään kirjottanu, mutta en mä kyllä itseasiassa jaksa, vaikka sen aikaa oiskin hyvä kirjotella ku toi yks imuroi, koska sinä aikana en musiikkiakaan voi kuunnella. En kyllä tänään lähe ton kaa ostaa uintitissilaukkui, koska on niin nätti päivä, haluun mieluummin olla ulkona ku jossain hikisessä kauppakeskuksessa LAUANTAINA, se on joku helvetti. rakastele mua soi täällä, aattelin vaan kertoo ja Nikol oli ongelma. moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.