IRC-Galleria

Eveliin`

Eveliin`

Koolla ei oo välii ja läskit on lepposii, eihän se toimi ihan niinkään.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.07.2009 00:27

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joille haluat sanoa jotain mitä et ehkä ole vielä koskaan sanonut tai tule sanomaan.
PEEÄS älä paljasta keitä he ovat.


01 - OI sie olet mulle niin vitun rakas, mie rakastan sinua ihan helvetisti, sie olet ihan mahtava ihminen, ja tiedän et vaik kaikki muu menis, pysyt mun rinnal, tai emmä tiiä, vaik oot pari vuot nuorempi poeka niin elämä on sua kasvattanu, en tuu koskaan kohtaan toista sun kaltastas, toivon et oot aina siin, vaik koko maailma kaatuis, ennen me ei oltu ees kavereit, mut nyt meist on tullu hirmu läheisii ja tällee, no kyl sie tiät:DD mut niin, oot aina mun sydämes<3

02 - Siekii olet niin kovin rakas, mie muistan kaikkee mahtavia muistoja meidän lapsuudesta, onhan tost tutustumisest jo kohta 10 vuotta:) oli ihana ko muutettiin lähel teitä niin te olitte ihan heti tutustumas, ja teän hiukset oli ihan kauheet:)):DD ei mut must on ihana, et vaik peruskoulus varsinkaan yläasteel ei sit nii hyvii kavereit oltukkaan, niin nyt ollaan lähennytty ja ystävystytty helvetisti:)

03 - No sie olet mull hirmu tärkijä poika, oli mahtavaa, ko sillo 3 vuotta sitte tutustuttiin niin pystyin heti kertoon sulle luottamuksel kaiken, ja voin sanoo, et ilman sua en olis nyt täs. En olis pitkiin aikoihin ollu, sie vedit minut aina pohjalt pinnal, ja siks mie sua rakastan. Oikeasti oon niin kiitollinen et oot ollu mun elämäs, kattonu mun perään, kestäny mua hetkist hetkiin ja rakastanu päivist toisiin. En voi sanoin kuvailla, kuinka kiitollinen olenkaan.

04 - Vihaan sinua, sinun takiasi en osaa edelleenkään luottaa miehiin, niin, suhteessa. Sinä veit luottamukseni ihmisiin entisen parhaan ystäväni kanssa, enkä tule koskaan antamaan sinulle anteeksi, en koskaan.

05 - Oot mulle rakas, vaik ollaan tunnettu vast hetki, ehk kuukaus. Silti vietetty enemmän aikaa ku monen muun kanssa. Pelko sun menettämisest on hirvee, mut onneks tiedän, ettet ole menossa mihinkään, äläkä anna mun enää koskaan olettaakkaan mitään sellaista. Tuun aina oleen sun rinnal, tee sinäkin samoin, tulen aina rakastamaan sinua, enkä tahdo koskaan pilata tätä:)

06 - OIJJOI sie olet kans semmonee pakkaus että<3 mie en oikeasti ödödsföldfösdfl sekoan ko ajattelenki sua:D:D Ollaan tunnettu kohta vuosi, ajattele ! Ja sillon olin niin sokea et pysyin sen homon rinnal, vaik olin ihastunu suhun:) mutta joo ihana et ollaan alettu ystävystyyn, ja toivon, ettei tätä kaada mikään<3

07 - Vihaan sinua ihminen, toisaalta en tiedä, oletko edes ihminen, tuollainen monsteri:DD tekisi mieli kuristaa sinut hengiltä.

08 - Sinuaki mie vihhaan, anteeksi vain, oot melkone lumppu, nyrkillä tapettava kitisevä paskakasa, sulla pikku pirihuoral ei oo varaa sanoo kestään mitään, mene kotiin kasvamaan, siellä vaan et varmaan paljoa kasva. Saatanan huora.

09 - Mie muistan aina ko sain sult pienen, ehk 3 luokal 2 lahjaa, toinen oli lauantaipussi ja toista en paljasta, se oli kyllä niin söpöä, olin aivan ihmeissään et sain sult lahjan, koska olin ihastunu sinnuun:DD'
noo meki ollaan vähä tämmösii lapsuudenkavereit, mut ihana ko meki alettu sillee jutteleen kokoajan vaan enemmän ja enemmän ja tälhee:)

10 - Miten joku ihminen voi olla noin itteensätäynnä olevan lihakasa? oikeasti. Ja penikkaki vielä ja koittaa muka olla niin aikune, niin aikune, haulikolla päähän.

11 - rakastan sinua tyvärr ihan mahottomasti, oot yks parhaimmist, tai no toki se parhain. Mul on sua kauhee ikävä ja toivon et nähään taas pian<3 viimeksikki oli iha jees.. :D:DDhaha no toivon että oot aina mun rinnal, honey. ja niinhän sie olekki<3 #1 girl<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.