IRC-Galleria

Tästä näin aluksi: Tulipa repästyä elintarvikehygienian osaamistodistus. (suom. hygieniapassi) Oikein 39/40. Eli samat pisteet ku treenikokeesta. Nyt vaan kiinnostaa mikä meni pieleen.

Nyt asiaan. Katottiin tossa hetki sitten Tiiamurun kanssa REC. Se oli huono, haukuttiin sitä pitkin katsomista. (SPOIL ALKAA) En tie otteko kattonu mut se on muka joku zombileffa. Siinä se joku sompivirus leviää jossai kerrostalos. (SPOIL PÄÄTTYY) En ite oo kovin säikky ja oon mm. tunnettu siitä että nauroin Paranormal Activityä kattoessani leffassa. Tämänkin leffan aikana nauroin useempaan kertaan, lisäks niinku kaikki tyhmät ihmiset ni mä huusin sille päänäyttelijälle... "Ole nyt vittu jo hiljaa tyhmä! No voitko nyt olla menemättä sinne! Jaa sä menit sinne.. No ole hiljaa oma moka".
Anyhow lähdin sitten leffan katsomisen jälkeen kotopuoleen ja Tirrimuruhan asuu, ylläripylläri, kerrostalossa. Tyytyväisenä lähin hissillä alas ja kun ovi avautu siinä ulkopuolella seiso semmonen vähän kalpee mies. Myönnän; sydän jätti siinä kohassa yhen lyönnin välistä. Mut selvisin hengissä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.