IRC-Galleria

Humalainen suomalainen on sitte viksu!Tiistai 01.05.2012 12:44

Huomasin töissä tällasen. Kun keräsin pöydistä laseja niin moni, todellakin yllättävän moni (mies) alkoi suojella täysiä laseja. Anteeks mutta kuka idiootti luulee, että kun plokkari vie pöydästä kolme tyhjää tuoppia ja yhden krokilasin, niin se plokkari ottaa samalla sen täyden kelkan tai siiderin tai mikä ikinä siinä sitten onkin. Logiikka...

Toinen hupaisa fakta on, että ainoot ulosheitetyt ihmiset lensi ulos jo ennen yhtätoista. Loput osasivat käyttäytyä, melkein. Sinänsä mitenkään erityisen suurena yllätyksenä ei tullut ne pari tapausta, kun joku koitti repiä syliin tai antaumuksella koitti houkutella mukaan tanssiin. Kyllä viihdyin.

Yllättävän moni luuli, että mua jotenikin hirveesti vituttais olla töissä. Newsflash: kun on maannu himassa muutaman kuukauden ja rahaa ei tule mistään niin ei vituta tehdä yötöitä. Kyllä se pomo antoi mahdollisuuden sanoa ei kiitos töille, enpäs sanonut. Ne työt on oikeesti ihan kivoja kun saa salaa nauraa humalaisille. Itse en ole kova juomaan tai muutenkaan missään suhteessa erityisen innokas bilehile, eikä minulla ollut mitääs elämää suurempia suunnitelmia eiliselle, joten työnteko ei juurikaan haitannut. Mitänyt vähän tää flunssanpoikanen otti äänen päälle kun joutui huutamaan äänekkäille ihmisille "ANTEEKS! KIITOS"... Et silleen.

Ps. Tapasin tutun joka tunnisti munt ja kaikkee mut ei mitään hajua kuka se oli tai mistä tunnetaan. Naama oli kyl tuttu... Meh, who cares?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.