IRC-Galleria

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä"

1. Saatan oikeesti missä ja millon vaan alkaa lauleskelee iha mitä vaan...

2. Käyn monesti itseni kanssa pitkiäkin keskusteluja mitä kummallisemmissa paikoissa, ihan julkisillakin paikoilla..

3. Mun täytyy oikeesti melke ekoko ajan näpräillä jotakin.. ja siit tulee välillä aika hullujakin tilanteita ku ei aina oikee pysty järkevästi..

4. Mulla on menossa yks melko outo projekti mitä keksin joskus.. eli et ku muuten kuuntelen levyjäni (joita on kolmatta sataa..) ihan liian vähä.. ni siittähä saa sit hyvää ajanvietettä automatkoille ku kuuntelee järjestykses koko hyllyn läpi.. (joo joo.. ei tää oo mikää outo tapa kyl kunnol.. mut e muutakaa keksi :P)

5. Lasken esim auton kulutukset melkeen pilkuntarkasti viilaten ja tankkaan mahd edullist.. mut sit saatan toisaalta vaik yhes päiväs ostaa helposti kolmeki tai enemmänki jotai vissy- tai limupulloja ja juua siit vaa.. vaik ei oikeesti ois mikää tarve.. (joo tää oli kyl huono, oikeesti.. :S)

Haastan seuraavaksi..

hiirulainen^^
Curupira
ace^^
belackryse
||VIP||

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.