IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Itsenäisyyspäivä, kyllä..Tiistai 06.12.2005 15:47

Niinhän se on, tänään on itsenäisyyspäivä, siitä kiitos niille ketkä sen itsenäisyyden sillon on varmistanu, veteraaneille..

Ei mulla tänään ois ollu ku kolme tai neljä juttua päällekkäin illalla, ihan kiva.. parit eri työt ois ollu ja sit Lindkullan itsenäisyyspäivän vastaanotto.. mut eipä pal valita, kun yks on ollu sovittu jo kaua sitten, eli töihin kioskille tunnin päästä sit.. ei voi mitää..

Vitsi ku sais jotenki sumplittua perjantai-illan vapaaks, pääsis joulu-Arskalle Hesaan, kuulostaa aivan mahtavalta illalta taas tulossa olevaks.. mut en usko et onnistuis.. sen verra vaikeeta ollu aiemminki, varsinki perjantai-iltaa säätää vapaaks, ku periaate on et omat vuorot hoidetaan, muista neuvotellaan ja voi kieltäytyy.. et sillai, taitaa siis jäädä väliin.. harmillista..

Eilen sitten kävin lekurissa, taas.. ja on sitten jonkutasonen silmätulehdus, taas.. (viimeks just tasan vuos sitte.. ja sitä enne ei varmaa koskaan koko elämänäni.. että sellasta..)

Kohta on joulu, sillonki olis sit töitä, mut onneks ei aattona, se on hyvä, sentää jotai perinteitä voi pitää kii ku omat jouluperinteet on kaikki aattona.. :)

Eipä tässä muuta, kurkku on vähä kipee ja pitäs ottaa jotai siihe.. varmaanki.. ja lähte vaa Veikkolaan..

Jee, mahtavaa, nyt on talvi!!Torstai 01.12.2005 18:30

Iha oikeesti oli aika hienoo ku tajus että nyt on sit kunnolla lunta.. ei se tietty sillo ku tuli, ollu mikää mahti, varsinkaa ku piti just sillo sit viel enne Veikkolaan töihin ajamista ajaa Leppävaaraan hakee yks kirja kirjastosta.. jos vaikka sen avulla joskus sais sen hitsin opinnäytetyön tehtyä..

Elämä on kumma monesti.. nytkin on selkä kipeä mutta toisaalta se ihme flunssanpoikanen ku oli joku aika sitten, niin on oikeestaan melkeen kokonaan menny pois, jopa se yskä.. että sellasta..

Tänään kävin 'ruokaostoksilla' ku ei viittiny jättää pullopalautuskuitteja (palautin autoni lattialta kaivamani kaksi limupulloa ja kaksi energiajuomatölkkiä.. :D) lojumaan lompsaan ja kotona ei ollu mitään 'naposteltavaa' makeata.. ostin sitten pullapitkon ja kassa S-marketissa vähän naurahti ku tungin pelkästään sen siihe hihnalle.. hih.. Mut ei se mitää, kaikkihan mulle nauraa.. ;P

Ja nyt tää sit loppuu tää teksti tähä.. huomenna illalla Rähinään.. ja toivottavasti sinne tulis väkee, vaikka sillo on päällekkäin vaikka mitä täälläki taas.. lukion pikkujoulut mm..

Hämärää..Tiistai 08.11.2005 00:42

On se kuin huonosti tää kaveri oikeesti osaa keskittyy mihinkää järkevään, kuten siihen, että sais lopultaki ne paperit ulos koulusta.. Tänää pistin jonku tosi alkeellisen version opinnäytettä esitarkastukseen, katotaa mikä on tulos.. mut nyt se on sit vaa päädyttävä siihen, että hitonmoinen rutistus päälle, et se tulee valmiiks.. muuta ei vaa voi..

Pitäähän sitä tätäkin kait?Keskiviikko 26.10.2005 13:54

Siis testata, eikös se niin ole, että vähän kaikkee sitä jossain vaihees pitäs tespailla.. tai jotain..

Että ku olikin kiva lähtee tossa ysin maissa liikkeelle ku auto oli lumen alla ja auton alla kesänakit, tosi kiva ajaa se huoltoon.. onneks sit sovin et ne pistää siel samantien talvisemmat nastat alle.. Ehkä ihan fiksuu.. nyt vaan pitäs sit oottaa et sen sieltä saa takas itelleen, ja miettii et miten ihmeessä sinne huoltolaan pääsee takas sit.. no se on sen ajan murhe..

Eipähän tässä varmaan muuta.. nälkä on.. pitäskö syödä..?
- Vanhemmat »