IRC-Galleria

rataharjoitusta ja pellolla..Tiistai 07.07.2009 23:19

Eilen hypättiin rataharjoitusta, vähän samanlainen kun kerran aiemminkin. Suhteutettu 22,5m (vesimatto - okseri), kaarevia linjoja ja pysty-pysty sarja (7,5m 2 lyhyttä laukkaa). Meni ihan jees, lopussa ei oikein lähestymiset onnistunu kohilleen ja Mustakin alko väsyä sen verran ettei mielellään hypänny kauempaa. Alkuverkan jälkeen Anne laitteli tötsiä ja kavalettipalikoita muutaman esteen alle ja takkinsa sianselän päälle. Takki oli ainoo mitä Musta kyttäs, Matti samaten. Tötsiä ja muita se ei ees huomannu.
Lopullinen korkeus radalla oli 70-90cm, tuntu ihan hyvältä. Ja Ninnille ei kerrottu et ainakin yks mitä se hyppäs oli lähemmäs 110cm ;) Matti meni kyllä tosi hienosti!

Tänään väännettiin koulua pellolla, tosin Mustan mielestä ois ollu paljon hauskempi vaan posotella tukka putkella laukkaa.. Suostuhan se lopulta vähän hommiinkin. Väänsin siirtymisiä kaarilla (pelto on hyvä kun on niin pitkä et mahtuu tekeen monta kaarreetta), ylöspäin meni paremmin kuin alaspäin, varsinkin laukasta raviin tai käyntiin oli ongelma. Kun keskitty ja rentoutu niin kantoi itseään jopa laukassa!

Katakin ois vaan painellu menee eikä mitään tietoakaan taipumisesta.. huoh.. se on onneks helpompi saada ruotuun kuin Musta. Taco juoksenteli meijän perässä, Mustalle se ei mitään sanonu (ja makaskin mun takin päällä puolet ajasta), mut Katan perässä se tuli välil haukkuen -.-
Saipahan sekin liikuntaa hyvin samalla ;)

Eilen tuli vihdoin sen näyttelykirjekin ens lauantain näyttelyyn.. Ollaan numero 7

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.