IRC-Galleria

FinePixu

FinePixu

Onnellinen sinusta.

Blogi

- Vanhemmat »

JeppiskamaaSunnuntai 30.10.2005 03:30

Eilen tuli taas todistettuu et en osaa käyttäytyä kännissä. järkyttävää... ja oloki oli tänään sen mukanen. hirveää...

äitee haki koeajoon uuden auton.vähä veikkaan et se jää kyllä meille.
Volvo s40 -00 <3 hieno on... paitsi siinä on nahkapenkit... niistä valuu lattialle :D

By the way mä joudun tänään nukkuun yksin tää kurkelas, hiirien armoilla! vähä hirveetä... täytyy jättää valot ja tv päälle.

mut nyt taidan mennä nukkuun. aamulla taas pirteenä töihin...

Hohhohoijaa...Torstai 27.10.2005 12:55

Tänään tuli kelalta päätös et mä saan opintolainaa... helvetin hyvä juttu. saa kaikkee kivaa :) nii ja tietty perjantaina hoviin jos sami tulee.... tai no meen mä muutenkin... :D

it's all about us. näinkö on? emmä tiä mut mulla on niskat ihan jumis ku oon nukkunnu tos sohvalla.

Käytiin eilen JendeQlla ja sen äipällä ku ne muutti koskelle. Sarvikuonojen luvattu maa :D kämppä oli kyllä hieno. mukavan näkönen... :)

jos sitä menis vähä karttuun siivoon huonettaan jos se sami vaiks tuliski... niin ei näytä ihan räjähtäneeltä... :) jeppiskamaa eipä tässä paskaakaan sit...

LuntaKeskiviikko 26.10.2005 12:57

voi vinnu heräsilin juuri ja kurkistin ikkunasta pihalle... LUNTA! EIH! mä vihaan lunta, mä vihaan talvee...

yöllä heräsin ku keittiöstä kuulu jotain kolinaa. aattelin et tuuli tekee kepposet ja jotain kolistelee. no mut sitte sitä alko kuuluu koko ajan. ja johan Pian mielikuvitus alko laukata. :D pomppasin ylös sängystä ja huusin "äiti mee kattoon mikä tuola keittiössä kolisee!!" noh äitee nousee kiukkusena sängystä 4.05 ja pelastaa tyttärensä yöunet ja menee kattoon. hiiri oli jääny roskakaapissa hiirenloukkuun ja sätki vielä :D:D kyllä muuten tuli sanaa äiteeltä sen jälkeen :/ sitte sainki nukuttua ihan hyvin..
jeppiskamaa mut kohta lähen putsaan veccua ja meen keskustaan pörrään ja ditte kolmeen töihin..

Elämä hymyilee... hah hymyiliski...Keskiviikko 26.10.2005 00:28

tulin tässä juuri kylältä ja töistä... tänään sitte kuulin miten paska mein koulu on. että meillä päin koulu on iha kusetusta.. mut noh eiköhän me tästä vielä nousta ;)

uusia kuvia pitäis kait tänne laittaa. noh täytyy kattoo josko sitä viikonloppuna sais otettuu jotain järkeviä kuvia ku mennään tonne paikalliseen vähä juhliiin... :) kuskia vailla tosin ollaan. vapaaehtoisia? :D vaikka kukapa sitä jaksais meille kuskiks lähtee.. viltsu?? :D:D

Maijan kans oltiin torilla puheilla ja kateltiin ylä aste aikasia valokuvia ja naurettiin vedet silmissä. kyllä me ollaan oltu kauheita... :D hirveitä teinejä... Kylllä, minäkin olen JOSKUS ollut teini ;)

no joo eiköhän siinä ollu tän päivän kuulumiset..
- Vanhemmat »