IRC-Galleria

FinePixu

FinePixu

Onnellinen sinusta.

Happy HappySunnuntai 27.11.2005 16:49

pitkästä aikaa on hyvä mieli... asiat on järjestyksessä ja stressistä ei tietookaan. mies asiatki on kunnossa ;) oon tänää käyny vähä hitaalla, taitaa olla eilisen vika :D
ikaalisissa oli tänään joulunavaus. kuppanen jouluparaati käveli kylän läpi ja paukutti jotain helvetin rumpuja ihan eri tehtiin ja väärin :D by the way pystyin oikein meneen töihin aamulla darrasta huolimatta. vaikka ei sitä ny voi ees darraks sanoo.
kylläpäs mä muuten oon kirjottanu tänne useesti viime aikoina... no joo jokohan sitä uskaltais kylälle autolla. oon kyllä varmaan pieni riski tuola kujilla tässä tilassa. mut enks mä vähä aina oo? :D

NonniSunnuntai 20.11.2005 13:36

Joopa. tulin juuri kotiin. olin sitte taas vähä jatkoilla. tällä kertaa eri paikassa. ;) ihan kivaa oli... mitäs siinä alku ilta oltiin niinan muorilla ja sitte mentiin hoviin...

Sain muuten oman kämpän! IHANAA! pääsee ees johonki rauhaan! ettei oo koko ajan joku häirittemäs... ja ei oo muuten ku 50m hotellille ;D ei tartte enää sitte taksia. Joulukuun alusta pääsen muuttaan sinne. sitte pidetään ankarat tuparit :D mut joo nyt meen kyllä suihkuun karttuun ja sitte syömään jotain...

She had a bad dayTiistai 15.11.2005 01:10

Joo oli vähän huono päivä. Onneks lähin Jusun kans kylälle niin sai puhuttuu ees jollekki. Samiki soitti tänää, tiuskin sillekki. (sori) Kävely on vaa pelkkää hallittuu kaatumista... näinhän se on. tänään on tullu mietittyy syntyjä syviä..


"Mä suljen mun silmät ja lasken mun katseen, ja nään kauniin hymyilevän lapsen..."

Jeppiskamaa kai mä meen nukkuun ku pitää taas aamulla mennä kankaanpäähän...

sin män...Sunnuntai 13.11.2005 14:42

Sinne meni eilinen. Joo hotellilla oltiin ja meni hermo äiteen. Miten se voi aina möhliä MUN asiat? voiko joku oikeesti onnistua siinä? Vittu näköjään voi. Ilta ois voinu mennä paremminki. Olis vaan pitäny lähtee ^age^:lle kuskiks. Ei oisi ehkä näin paljoo vituttanu. Mut opimpa et äiteelle ei voi sanoo mitään "salaisia" juttuja. Että näin tällä kertaa..
Voitin eilen 100€ kenosta. Meni yhden päähän et ei tullu 2100€ >:( ja nyt äsken tarkistin taas keno lappuja. Kappas taas 100€ ja yhdellä ohi 2100€. TÄÄ EI OO TOTTA!

Mutsis on... taas...Lauantai 12.11.2005 23:13

Joo o eilinen oli ja meni. Tässä pitäis mennä hoviin vähä bilettään. Again :D Jatkot vänähti taas vähä. puol kasi nukkuun jei. sit olinki kotona taas kymmeneltä... että näin. saas nähä miten käy tänään. Tuulin synttäreitä vietetään tänään. ja samalla sit ^allimaC:n synttäreitä. että ei muutaku Absinth kipot nenän eteen. ;) ja pari hotshottii... :D eilinen oli kylä ihan kiva bile-ilta. tyksin. mut nyt pitää taas mennä...Taas yks taso takana ja FinePixu MÄÄRÄÄ!!!

Tytöt tahtoo pitää hauskaa!Torstai 10.11.2005 15:13

Jeppiskamaa huomenna pitäis mennä taas bilettään hoville Maijan kans ja jos toi JendeQki saatais mukaan... mutta sitä odotellessa... (blind_rat-lainaus)

Nukuin ennätys pitkään tänä aamuna. Puoli yhteen... Tunnin päästä pitää mennä parturiin. Leikataan vähä tukkaa jos se sitte vaikka näyttäis vähä ihmismäisemmältä. (<- Sanahirviö)

Joku prkl elukka oli taas käyny mein Puliin kii... sillä oli kaulassa pikkuhaavoja ja kuivunutta verta hirveesti.

Mä taidan olla rakastunu..... Näihin mun uusiin kenkiin...(Jenna kuitenki luuli jo jotain muuta ;D) Nää on niin kivat. <3

oooh... Pitäis mennä kolmeen töihin mut ei oikein kiinnostais. Ei millään jaksais. Huomenna aamulla taas Kankaanpäähän Expertille. Sielä on ihan kivaa mut ei aina vaan jaksais lähtee aamusta ajaan sinne. Mut pakkohan se on.... Tai sit vois melkein soittaa terkalle et "voi voi ku on vieläki vähä kuumetta" ;) Nääh. Kyllä mä sinne vääntäydyn aamulla.

Ool sprait mä alan nyt syömään aamupalaa ja lähen sitte sinne parturiin. Moikku<3

TyhmäKeskiviikko 09.11.2005 01:13

mulla on vähä tyhmä olo... en tiä mistä johtuu. hävettää... en tiä miks. ihmisen elämä on kyllä monimutkasta. tai siis miehet on monimutkasia. niitä ei vaan aina ymmärrä... antaa olettaa toista mut sanoo toista. järkee? no ei. kyllä me naiset ollaan paljon fiksumpia... vai ollaanko sittenkään? ainakaan mun kohdalle se ei pidä paikkaansa. eilen olis taas pitäny seurata omaa vaistoo eikä kuunnella ku kaverit yllytti typerään tekoon. mistä on tullu kavereiden pakko naittaminen? ihmettelen kyllä... mut menen säälimäään itseäni peiton alle. joten morjens

Bileet.netSunnuntai 06.11.2005 18:48

Tulin juuri kotiin. Pisin yökylä reissu sitte miesmuistiin. Nukkuun mentii joskus seittemän aikaan aamulla ja heräiltiin tossa puol kolmen aikaan. Ette voi uskoo minkä näköset noi mun hiukset on.JÄRKYTTÄVÄT! Nyt ei enää harja tehoo kyl. Suihkuun on mentävä... Onneks ei oo Isoo D:tä. Taisin nukkua sen pois. :D Bileet.netissä oli kyllä loisto meno! aivan ykkönen. Lukuunottamatta sitä tappelua Mäensivun kans... Tanssin niin perkeleesti et unohdin välillä juoda ;D mutta jatkot oli sitäki paremmat ;) mut nyt lähen karttuun suihkuun ja poikkeen nesteellä juoruamas Maijan kans eilisestä.

Olo tarkastusLauantai 05.11.2005 11:42

Aloitetaan...
Pää: Päässä hieman heittää, lienee johtuen edellisen illan lonkerosta ja huonosti nukutusta yöstä.
Suu: Kenties joku syöt suulla kissanpaskaa. Tuoksuista päätellen illalla syöty valkosipulia sisältävää ruokaa.
Masu: Tuntuu hieman täydeltä juuri syödyn leivän takia. Pientä huonovointisuutta on havaittavissa.
Jalat: Ei meinaa pysyä pystyssä, koska jalat eivät kanna.

Diagnoosi: Havaittavissa lievää Iso D:tä. Lääkkeeksi Buranaa ja lepoo.


Eli meen takas nukkuun..

Bile bilePerjantai 04.11.2005 21:23

Taas toi mun kompassi näyttää tonne Ikahovin suuntaan. On se kumma juttu, vaikka tietää et se on paska paikka niin sinne on silti pakko änkee joka viikonloppu... Huomennaki on mentävä ku on ne bileet sielä. Jei.
Hovibileet alkaa, on tosi nastaa. Kavereiden kanssa kun bailataan. Hovibileet kutsuu, nyt lattialle, värivalot hehkuu, on tunnelmaa!!

Ui maanantaina ostan uuden soittimen autoon. <3 ja sit ne 6"x9" sieltä kirjahyllystä veccuun niin johan soi mun korville :) Koht ei oo autos ollenkaan ruostetta ku ne rapisee tonne tien reunoille ;)

joo mut kaippa mä tästä lopettelen. ei oikein tuu asiaa taas... Puuta heinää puuta heinää puuta heinää... Linda tietää ;)