IRC-Galleria

Haluatko esiintymään vuoden tärkeimmille hiphop-festareille Vuokattiin? Haluatko kokea miltä oikea festarilava tuntuu jalkojen alla? Haluatko huudattaa yleisöä ja luoda kontakteja juuri niihin tyyppeihin, joita tarvitset alkavalla urallasi? Meillä on sinulle ratkaisu:

Pipefestin legendaariseksi muodostunut demokisa on alkanut. Kisa järjestetään yhteistyössä YleX:n X-Ryhmän kanssa. Vuosien saatossa huiman menestyksen saavuttanut Pipefestin demokisa on saavuttanut tänä vuonna uuden ulottuvuuden. Pipefest haluaa tuoda enemmän esille reggae- ja rytmimusiikkia, jonka johdosta myös demokisa kokee uudistuksen. Tänä vuonna kisassa on kaksi sarjaa: rap sekä reggae- & rytmimusiikki.

Tämähän tarkoittaa sitä, että Pipefestin arvoisa raati valitsee molemmista sarjoista kolme (3) finalistia, joiden kappaleet soitetaan YleX:n taajuudella 6.-8.7. Äänestys alkaa viimeisten demojen soitua 8.7 ja kestää 13.7 saakka. Molempien sarjojen voittajat pääsevät Pipefestiin, joten sekä perjantaina, että lauantaina nähdään uusia kykyjä Pipefestin päälavalla.

Tässä info kuinka homma toimii:

Voit osallistua demokisaan mikäli sinulla ei ole levytyssopimusta levy-yhtiön kanssa. Omakustannelevyt tai sopimus pienlevy-yhtiön kanssa ei ole este kisaan osallistumiselle!

1. Lähetä demosi 26.6 mennessä osoitteeseen: Pohjolan Mylly, Pipefest/demo, Viestitie 2, 87700 KAJAANI

2. Liitä demon mukaan yhteystietosi sekä lyhyt tarina osallistuvasta kokoonpanosta. Ilmoita myös kumpaan sarjaan osallistut! Kerro mm. keikkahistoriaa, kuinka pitkän keikan voitte vetää, MySpace/Youtube-sivustot

3. Pipefestin arvoisa raati valistee osallistujien joukosta finalistit ja lähettää ne YleX:lle. Finalisteille ilmoitetaan 3.7.

4. Kaikkien finalistien täytyy rekisteröityä YleX:n Kellariin, jota kautta myös äänestys tapahtuu.

5. Demot kuullaan YleX:n taajuudella 6.-8.7. Viimeisen demon soitua alkaa äänestys, joka kestää 13.7 saakka

6. 13.7.2009 julkistetaan demokisan voittajat ja matka Pipefestiä kohden alkaa!

Jotta kisasta tehtäisiin vielä houkuttelevampi, olemme lisänneet porkkanan... Demokisan voittajien noustessa Pipefestin päälavalle, mys muille finalisteille annetaan mahdollisuus päästä Pipefestin yleisön tietoisuuteen. Demokisan finalisteilla on mahdollisuus päästä esiintymään Pipefestin Rytmilavalle, jolla ohjelma pauhaa perjantai ja lauantai aamupäivisin.

Lisätietoa kilpailusta saat osoitteesta: info (at) pipefest.net

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.