IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -
Himosareenan prebileiden kunniaksi Pipefestin 10-vuotisjuhlien internetsivut ja ensimmäiset artistikiinnitykset on julkaistu osoitteessa http://www.pipefest.net TSEK IT AUT!

Timo / Pipefest


Pipefestin Pre-bileisiin on nyt mahdollista hankkia Himoksen tarjoama majoituspaketti 55€ hintaan. Paketti sisältää 3 päivän keikkalipun, majoituksen sekä aamiaisen. Kaikki mukaan!

Lisäinfoa:
Prepipefest 3 päivää sis. majoitus ja aamiainen

- Timo / Pipefest
Pipefestin juhlavuosi potkaistaan käyntiin Himos Areenalla huhtikuussa, kun lavalle nousevat mm. Adam Tensta, Flegmaatikot, Fintelligens, Redrama, Cheek ja monta muuta. Luvassa on kevään mahtavimmat hiphop-pirskeet!

Hanki lippusi ja majoitus itsellesi osoitteesta: http://lippukauppa.himosareena.fi/
- Timo / Pipefest

Pipefest 2010 on startannut!Keskiviikko 10.02.2010 14:27Tervehdys kaikki pipeläiset!

Pipefest juhlii 10 vuotista olemassaoloaan Vuokatin jylhissä maisemissa 30.-31.7.2010. Ennakolippuja myyvät tuttuun tapaan Pipefestin omat lipunmyyntiagentit, Einarit, jollaiseksi kuka tahansa hommasta kiinnostunut voi ryhtyä. Einarien yhteystiedot tulevat tapahtuman muun informaation kera myöhemmin keväällä aukeaville Pipefest 2010 -nettisivuille osoitteeseen http://www.pipefest.net

Einariksi voit liittyä lähettämällä minulle sähköpostitse osoitteeseen timo@pipefest.net seuraavat tiedot: laita minulle nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja ikäsi, sekä pari lausetta itsestäsi, niin lisään sinut Einariksi. Ilmoittautuneille on myöhemmin luvassa Einari-infopakettia sähköpostitse. Einarin tehtävistä saat lisätietoa myös viimevuoden sivuilta "Einarit" osiosta, osoitteesta http://pipefest.net

Tervetuloa juhlimaan yhdessä Suomalaista Hiphop-kulttuuria Vuoden maittavimmissa merkeissä!

Terveisin,
Timo Kallio / Markkinointi, tiedotus

Pipefestin ohjelma on valmistunut!Tiistai 21.07.2009 17:06

Lue uusimmat kiinnitykset http://www.pipefest.net

- Timppa / Pipefest

Pipefest Twitterissä!Maanantai 13.07.2009 18:15

Moikka! Pipefestin demoskaba huipentuu tänään! äänestys loppuu klo 16 ja tulokset voit kuunnella klo 18 X-ryhmästä. äänestä omaasi: http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/x-ryhma/pipefest-demokisan-finalistit

Jos harrastat Twitteröintiä, voit seurata Pipefestin Tweettejä:
https://twitter.com/pipefesthiphop

Einarit tilaavat viimeiset lippunsa 23.7, joten jos lippua ei vielä taskusta löydy, niin Einareihin yhteyttä! Einarit löytyvät osoitteesta http://www.pipefest.net osiosta Einarit.

Nähdään pian Pipefesteillä!

-Timo / Pipefest
Pipefestin demokisan finalistit soitossa tällä viikolla Ylex:n X-Ryhmässä klo 20.30 Ma-Ke. Äänestä mieleistäsi keskiviikosta maanantaihin!

http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/x-ryhma/pipefest-demokisan-finalistit

Whoa!Keskiviikko 01.07.2009 12:50

Loisteliasta heinäkuuta! Historiallisesti Pipefest pärähtää käyntiin tänä vuonna jo Heinäkuun puolella. Huomenna on jälleen Einarien lipputilauspäivä, joten lipun tarvitsevat, ottakaa yhteys Einariinne!
Haluatko esiintymään vuoden tärkeimmille hiphop-festareille Vuokattiin? Haluatko kokea miltä oikea festarilava tuntuu jalkojen alla? Haluatko huudattaa yleisöä ja luoda kontakteja juuri niihin tyyppeihin, joita tarvitset alkavalla urallasi? Meillä on sinulle ratkaisu:

Pipefestin legendaariseksi muodostunut demokisa on alkanut. Kisa järjestetään yhteistyössä YleX:n X-Ryhmän kanssa. Vuosien saatossa huiman menestyksen saavuttanut Pipefestin demokisa on saavuttanut tänä vuonna uuden ulottuvuuden. Pipefest haluaa tuoda enemmän esille reggae- ja rytmimusiikkia, jonka johdosta myös demokisa kokee uudistuksen. Tänä vuonna kisassa on kaksi sarjaa: rap sekä reggae- & rytmimusiikki.

Tämähän tarkoittaa sitä, että Pipefestin arvoisa raati valitsee molemmista sarjoista kolme (3) finalistia, joiden kappaleet soitetaan YleX:n taajuudella 6.-8.7. Äänestys alkaa viimeisten demojen soitua 8.7 ja kestää 13.7 saakka. Molempien sarjojen voittajat pääsevät Pipefestiin, joten sekä perjantaina, että lauantaina nähdään uusia kykyjä Pipefestin päälavalla.

Tässä info kuinka homma toimii:

Voit osallistua demokisaan mikäli sinulla ei ole levytyssopimusta levy-yhtiön kanssa. Omakustannelevyt tai sopimus pienlevy-yhtiön kanssa ei ole este kisaan osallistumiselle!

1. Lähetä demosi 26.6 mennessä osoitteeseen: Pohjolan Mylly, Pipefest/demo, Viestitie 2, 87700 KAJAANI

2. Liitä demon mukaan yhteystietosi sekä lyhyt tarina osallistuvasta kokoonpanosta. Ilmoita myös kumpaan sarjaan osallistut! Kerro mm. keikkahistoriaa, kuinka pitkän keikan voitte vetää, MySpace/Youtube-sivustot

3. Pipefestin arvoisa raati valistee osallistujien joukosta finalistit ja lähettää ne YleX:lle. Finalisteille ilmoitetaan 3.7.

4. Kaikkien finalistien täytyy rekisteröityä YleX:n Kellariin, jota kautta myös äänestys tapahtuu.

5. Demot kuullaan YleX:n taajuudella 6.-8.7. Viimeisen demon soitua alkaa äänestys, joka kestää 13.7 saakka

6. 13.7.2009 julkistetaan demokisan voittajat ja matka Pipefestiä kohden alkaa!

Jotta kisasta tehtäisiin vielä houkuttelevampi, olemme lisänneet porkkanan... Demokisan voittajien noustessa Pipefestin päälavalle, mys muille finalisteille annetaan mahdollisuus päästä Pipefestin yleisön tietoisuuteen. Demokisan finalisteilla on mahdollisuus päästä esiintymään Pipefestin Rytmilavalle, jolla ohjelma pauhaa perjantai ja lauantai aamupäivisin.

Lisätietoa kilpailusta saat osoitteesta: info (at) pipefest.net

Pipefest-Lippuja saa Einareilta! Maanantai 01.06.2009 17:25

Pipefestin myyntiagentit, Einarit tilaavat seuraavan kerran lippuja torstaina 18.6, joten nyt yhteys omaan Einariin ja liput tilaukseen! Lähimmän Einarin voit valita osoitteesta http://www.pipefest.net/ Einarit-osiosta. Viikonlopun lippu maksaa 50 euroa kappale.

-Timppa / Pipefest
« Uudemmat -