IRC-Galleria

Pipefestin ohjelma on valmistunut!Tiistai 21.07.2009 17:06

Lue uusimmat kiinnitykset http://www.pipefest.net

- Timppa / Pipefest

Pipefest Twitterissä!Maanantai 13.07.2009 18:15

Moikka! Pipefestin demoskaba huipentuu tänään! äänestys loppuu klo 16 ja tulokset voit kuunnella klo 18 X-ryhmästä. äänestä omaasi: http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/x-ryhma/pipefest-demokisan-finalistit

Jos harrastat Twitteröintiä, voit seurata Pipefestin Tweettejä:
https://twitter.com/pipefesthiphop

Einarit tilaavat viimeiset lippunsa 23.7, joten jos lippua ei vielä taskusta löydy, niin Einareihin yhteyttä! Einarit löytyvät osoitteesta http://www.pipefest.net osiosta Einarit.

Nähdään pian Pipefesteillä!

-Timo / Pipefest
Pipefestin demokisan finalistit soitossa tällä viikolla Ylex:n X-Ryhmässä klo 20.30 Ma-Ke. Äänestä mieleistäsi keskiviikosta maanantaihin!

http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/x-ryhma/pipefest-demokisan-finalistit

Whoa!Keskiviikko 01.07.2009 12:50

Loisteliasta heinäkuuta! Historiallisesti Pipefest pärähtää käyntiin tänä vuonna jo Heinäkuun puolella. Huomenna on jälleen Einarien lipputilauspäivä, joten lipun tarvitsevat, ottakaa yhteys Einariinne!
Haluatko esiintymään vuoden tärkeimmille hiphop-festareille Vuokattiin? Haluatko kokea miltä oikea festarilava tuntuu jalkojen alla? Haluatko huudattaa yleisöä ja luoda kontakteja juuri niihin tyyppeihin, joita tarvitset alkavalla urallasi? Meillä on sinulle ratkaisu:

Pipefestin legendaariseksi muodostunut demokisa on alkanut. Kisa järjestetään yhteistyössä YleX:n X-Ryhmän kanssa. Vuosien saatossa huiman menestyksen saavuttanut Pipefestin demokisa on saavuttanut tänä vuonna uuden ulottuvuuden. Pipefest haluaa tuoda enemmän esille reggae- ja rytmimusiikkia, jonka johdosta myös demokisa kokee uudistuksen. Tänä vuonna kisassa on kaksi sarjaa: rap sekä reggae- & rytmimusiikki.

Tämähän tarkoittaa sitä, että Pipefestin arvoisa raati valitsee molemmista sarjoista kolme (3) finalistia, joiden kappaleet soitetaan YleX:n taajuudella 6.-8.7. Äänestys alkaa viimeisten demojen soitua 8.7 ja kestää 13.7 saakka. Molempien sarjojen voittajat pääsevät Pipefestiin, joten sekä perjantaina, että lauantaina nähdään uusia kykyjä Pipefestin päälavalla.

Tässä info kuinka homma toimii:

Voit osallistua demokisaan mikäli sinulla ei ole levytyssopimusta levy-yhtiön kanssa. Omakustannelevyt tai sopimus pienlevy-yhtiön kanssa ei ole este kisaan osallistumiselle!

1. Lähetä demosi 26.6 mennessä osoitteeseen: Pohjolan Mylly, Pipefest/demo, Viestitie 2, 87700 KAJAANI

2. Liitä demon mukaan yhteystietosi sekä lyhyt tarina osallistuvasta kokoonpanosta. Ilmoita myös kumpaan sarjaan osallistut! Kerro mm. keikkahistoriaa, kuinka pitkän keikan voitte vetää, MySpace/Youtube-sivustot

3. Pipefestin arvoisa raati valistee osallistujien joukosta finalistit ja lähettää ne YleX:lle. Finalisteille ilmoitetaan 3.7.

4. Kaikkien finalistien täytyy rekisteröityä YleX:n Kellariin, jota kautta myös äänestys tapahtuu.

5. Demot kuullaan YleX:n taajuudella 6.-8.7. Viimeisen demon soitua alkaa äänestys, joka kestää 13.7 saakka

6. 13.7.2009 julkistetaan demokisan voittajat ja matka Pipefestiä kohden alkaa!

Jotta kisasta tehtäisiin vielä houkuttelevampi, olemme lisänneet porkkanan... Demokisan voittajien noustessa Pipefestin päälavalle, mys muille finalisteille annetaan mahdollisuus päästä Pipefestin yleisön tietoisuuteen. Demokisan finalisteilla on mahdollisuus päästä esiintymään Pipefestin Rytmilavalle, jolla ohjelma pauhaa perjantai ja lauantai aamupäivisin.

Lisätietoa kilpailusta saat osoitteesta: info (at) pipefest.net

Pipefest-Lippuja saa Einareilta! Maanantai 01.06.2009 17:25

Pipefestin myyntiagentit, Einarit tilaavat seuraavan kerran lippuja torstaina 18.6, joten nyt yhteys omaan Einariin ja liput tilaukseen! Lähimmän Einarin voit valita osoitteesta http://www.pipefest.net/ Einarit-osiosta. Viikonlopun lippu maksaa 50 euroa kappale.

-Timppa / Pipefest

Method Man ja Redman @ Nosturi 07.06.09Perjantai 24.04.2009 18:14

Method Man ja Redman Nosturiin kesäkuussa! Kool Kat Records ja Pipefest järjestävät yhteistyössä Wu-Tang legenda Method Manin ja Def Squad räppäri Redmanin yhteiskeikan Helsingin Nosturiin 7.6.2009.

Einarien lipunmyynti alkaa!Tiistai 14.04.2009 15:10

Einarien lipunmyynti alkaa huomenna! Pipefestin myyntiagentit, Einarit aloittavat Pipefest 2009 ennakkolippujen myynnin 15.4. alennushintaan 45 euroa kpl. Alennus on voimassa vain Huhtikuun ajan, jonka jälkeen liput maksavat 50 euroa kappaleelta. Einarien yhteystietoja voit bongata täältä galleriasta ja ne Ilmestyvät Pipefest-nettisivuille piakkoin! Be quick!

-Timppa

Ice Cube @ Nosturi 07.04.09Tiistai 10.03.2009 19:24

Jäätävän kaunista kevättä!
Vuoden tärkein hiphop-festivaali Pipefest polkaisee räppikauden 2009 virallisesti käyntiin huhtikuun alussa. Kevään huikeimmista ensifiiliksistä päästään nauttimaan 7.4.2009 Nosturissa, kun legendaarinen Ice Cube nousee lavalle. Kool Kat Records järjestää keikan yhteistyössä Pipefestin kanssa.
Ice Cube @ Nosturi 07.04.09

Levi 2008Torstai 13.03.2008 01:46

Mukava reissu taas takanapäin. harmi.
juttu oli kyllä uskomattoman älytöntä jälleen ja sitä riitti ihan takaisin Forssaan asti, siitä
kiitos pojille. Tytöt jaksoivat kuunnella sitä kohtuullisen hyvin, siitä kiitos tytöille :D

kukaan ei loukkaantunut, eikä se ole ihme sillä historiassa ensimmäisen kerran jouduimme
tuomaan olutta takaisinkinpäin! kulutus oli kyllä kohtuullista, muttei missään tapauksessa maksimaalista. tietysti vanhuutta alkaa tuntea aamuisin kun ei olekkaan enää niin vedossa kuin ennen...

Kiitos kaikille mukana olleille!