IRC-Galleria

Sensuroimatonta materiaaliaPerjantai 30.04.2010 15:02

Katottiin koulussa dokumenttielokuva (The Cove) delfiinien pyydystämisestä ja teurastamisesta. Tuli aivan mielettömän paha olo sekä fyysisesti että henkisesti. Tärisen. Päätin et mä en enää koskaan osta kalaa tai syö sitä kouluruokalassa. Kotona vaan jos on ihan pakko. Ja vegaaniksi ryhdyn heti kun pääsen pois kotoa. Delfinaaroita onneksi päätin jo ajat sitten alkaa boikotoimaan.

Sen jälkeen oli ruokailu (on itse asiassa meneillään nytkin, oon ATK-luokassa) ja voi luoja! Mun oli pakko lähteä siitä pöydästä, mä olin niin suunnattoman vihanen ja turhautunut. Ihmiset päivittelee sitä miten olikin hirveä leffa ja kamalaa että niille delfiineille voidaankin tehdä sillein - JA LAUTASELLA ON LIHAA. Lihapöyryköitä ja kalkkunanugettia, om om om nammmm! Ja mistähän se liha on saatu? Tehotuotantolaitoksista. Paikoista joissa eläimet elävät ahtaissa tiloissa, kaukana luonnollisesta ympäristöstään. Stressaantuneet eläimet nokkivat ja purevat toisiaan. Eläimet ovat sairaita ja ahdistuneita, kuolleet korjataan rutiininomaisesti pois lattioilta lojumasta. Eläimet jalostetaan ja syötetään niin lihaviksi, etteivät niiden jalat kunnolla kanna. Kun kärsimystä ja kitumista on tarpeeksi takana, ne lastataan teurastamolle vievään autoon kuin puupalikat: mitä sitten jos jalka vahingossa katkeaa tai siipi jää oven väliin, kohtahan ne kaikki kuolevat. Enkä minä edes tiedä mitä muuta ne eläimet joutuvat kärsimään, alkaa kuvottaa jo ensiriveillä niin, että lopetan lukemisen. En edes halua tietää.

Miten nämä ihmiset, jotka niin sympatoivat delfiinejen raakaa kohtaloa, KYKENEVÄT ohittamaan ihan täällä kotimaassa ja kaikkialla muulla tapahtuvan kidutuksen? "Mä en vois ryhtyä kasvissyöjäksi, liha on niin hyvää. Kyl mä sinänsä ymmärrän sen jutun, mut mä en pystyis luopuu lihasta." HAISTAKAA VITTU. Oikeasti. Mulla pettää argumentointikyvyt tässä kohtaa, mä oon vaan niin suuttunut etten pysty aatteleen mitään järjellä.

"Mitä tykkäsit tosta leffasta?"
"Oon onnellinen etten oo Japanissa." (Se dokumentti siis keskittyi Japaniin.)

VOI LUOJA! Onneksi ei meillä täällä! Onneksi kukaan suomalainen ei söisi delfiininlihaa! (mut delfinaariosta ei kyl pystyis luopumaan, on ne delfiinit niin söpöjä) On se kamalaa kun ihminen voikin olla niin tunteeton eläimiä kohtaan! ONHAN SE JNDKSHJDUSHD KAMALAA!

Mulla on huono omatunto, huono olo ja huono mieli. Mua ällöttää kaikki kananmunat, juustot pitsan päällä, kaikki maitolasilliset mitä jatkuvasti lappaan suuhuni. HYI H*LVETTI. Mua ällöttää kaikki se tuhoton määrä lihaa mitä ehdin syödä ennen kuin lopetin. Mua ällöttää, ällöttää, ällöttää. Itkettää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.