IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näin taas unta..Sunnuntai 07.11.2010 14:15

Olin Ahvenistolla. Kenjiki oli siel 8'D Pelattiin jotain hippaa koulun pihalla ison porukan kans. Mut sit seki hävis.
Olin yks harvoista koulussa, ja meillä oli ruokailu. Kirjolohta ja perunamuusia. Enkä koskaan saanu syötyä ku sille kirjolohelle piti tehä jotain et sitä sai siitä vuoasta, ja säädin niin kauan et olin kärtsänny itteni siihen vuokaan varmaan sellaset seittemän kertaa, ja sit luovutin.
Siellä oli uus lasti seiskoja, ja ne oli tooosi pieniä :o Rupesin seuraileen yhtä seiskalla olevaa tyttöö, ku mun luokalta ei tosiaan ollu ketään koulussa. Sit siinä oli kaikkee säätöö, törmäsin Eetuunki, ja sillä oli jostain syystä reppu täynnä mun Frendejä ;o Sit mulla alko liikkatunti.
Mä olin ainoo siellä, ja sit se liikanope käski mut istuun siihen käytävään, anto mulle muovikukan, ja sano "Pitele tätä kun lausut niitä pyhiä rukouksia." ja meni viereiseen saliin mistä kuulu jonku päiväkotiporukan muminaa. Se meni vaan huutaan niille valvojille siellä, et mitä ne pelottelee lapsiraukkoja turhaan joillai Jeesuksella ja Jumalalla etc., tai antaa niille turhaa toivoa.
Mä en kuunnellu sen enempää, vaan yritin jollai kosketusnäyttöpuhelimella soittaa Janitalle et missä hitossa se on. Jostain syystä sen numeroo ei ollu siellä, joten soitin sit Reetalle. Se oli sit vaan kotona pelaamassa jotain pelejä Veetin kans : | Sit se vaan nauro mun tilanteelle.
Sit heräsin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.