IRC-Galleria

Fox_FaTC

Fox_FaTC

Lähes raitis taikuri

DuuniaKeskiviikko 21.11.2007 19:26

Työkkäri lähetti ensimmäisen lappusen jossa tarjosi minulle työpaikkaa. Tai siis "hae tähän paikkaan tai et saa mitään lälläslää". Pitää huomenna mennä työkkäriin kirjottelee hakemusta ja juttelee muitakin + tulostamaan.

Jaa että mitä työtä?


TEHTÄVÄ: Projektityöntekijä
TYÖNANTAJA: Mikkelin Kaupunki / nuorten työpaja
TYÖ ALKAA: Mahd. pian
KESTO: 30.4.2008
TYÖAIKA: Kokopäivätyö
PÄIVITTÄINEN TYÖAIKA: Pääasiassa iltaisin (JESSSSS!!)

TEHTÄVÄN KUVAUS:

Nuorten työpajoilla meneillään oleva Itä-Suomen lääninhallituksen rahoittamaan hankkeeseen haetaan kahta projektityöntekijää tekemään etsivää nuorisotyötä (mitä ikinä se tarkoittaakaan, toim. huom). Etsivää nuorisotyötä tehdään parityönä pääsääntöisesti ilta-aikaan, myös viikonloppuisin, nuorison vapaa-ajanviettopaikoilla. Tehtävänä on tavoittaa viranomaisverkostojen ulottumattomissa tai verkostoisgta putoamassa olevia nuoria, motivoida heitä arjenhallintaan ja tarvittaessa ohjata eteenpäin eri tukijatahoihin päämääränä koulutukseen tai työelämään kiinnittyminen. Tehtävänä on myös kartoittaa etsivän työmuodon tarvetta Mikkelissä.


Eli tonne hakemaan.

Tuli kyllä hyvään saumaan, meinasin pitää lomaa DJ-hommista tämän keikkarupeaman jälkeen (vielä kaksi lauantaita Juvalla) ja muut työt kiinnostaa. Toivottavasti tonne nyt pääsis niin ois ees jotain tekemistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.