IRC-Galleria

Fox_FaTC

Fox_FaTC

Lähes raitis taikuri

Pokerilehti 3/2010Torstai 03.06.2010 02:16

Pokeri-lehti 3/2010
KURKO HAASTAA HELPIN POKERI-LEHDESSÄ
Kesäkuun Pokeri-lehden päähaastattelussa on Kimmo Kurko, joka on kolmivuotisen uransa aikana saavuttanut yli 400.000 dollarin live-turnausvoitot. Ennen pokeriuraansa Kurko panosti vahvasti tennikseen ja hän puhuu haastattelussa muun muassa näiden kahden yksilölajin yhtäläisyyksistä ja siitä, miten hän on niin nopeasti noussut suomalaisten turnauspelaajien kärkikastiin.

Lehden kansainvälisinä pokerikasvoina esitellään vuoden 2009 Online Player of the Year -tittelin voittanut Steve Gross ja alle kolmekymppisenä maailman isoimmipien live-käteispelien vakiokasvoksi noussut Daniel Alaei.

Kehonkielen asiantuntija, esiintymiskouluttaja Ismo Jokinen perehtyy pokeritähtien elekieleen ja löytää jopa Phil Ivey´n kaltaisesta huippupelaajasta bluffit paljastavia tellejä!

Artikkelissa Vältä high stakes -verilyölyt käsitellään pelitasojen nostamiseen liittyviä sudenkuoppia. Lehdessä annetaan myös opastusta aloittelijoille siinä, miten pelikassaan tulee suhtautua ja millainen sen tulee olla omasta

Aki Pyysing ennustaa synkkää tulevaisuutta osalle tämän päivän menestyneistä pokeriammattilaisista. Pyysingin mukaan nimipelaajia tulee tippumaan pokeritaivaalta kuin kärpäsiä.

Patrik Antoniuksen vuosi 2010 alkoi synkimmissä mahdollisissa merkeissä. Antonius on kevään myötä onnistunut kuromaan miljoonatappionsa umpeen. Samalla käydään läpi muiden high stakes -pelaajien alkuvuoden tulokset.

Turnauksissa ja käteispeleissä tulee usein tilanteita, joissa vastassa on pikkustäkillä pelaava pelaaja. Chris "Fox" Wallace neuvoo, miten niissä tilanteissa voi toimia.

Taikuri Riku Pajari paljastaa korttihuijareden käyttämiä kikkoja kuvasarjan ja videoiden avustuksella ja Oskari Leino kirjoittaa siitä, miten tärkeää on hyödyntää kaikki tarjolla oleva informaatio vastustajista.

Kesäkuun ajan osoitteessa www.cardplayer.fi pyörii viikkokilpailu, jossa kaikkien sivustouudistuksesta palautetta lähettävien kesken arvotaan upeita pokeripalkintoja!

Pokeri-lehti on myynnissä R-kioskeissa ja lehtipisteissä kautta maan. Lähin myyntipiste löytyy täältä.

Pokeri-lehden irtonumerohinta on 6,50€ ja kuuden numeron vuosikerran hinta 30 euroa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.