IRC-Galleria

Fox_FaTC

Fox_FaTC

Lähes raitis taikuri

Me and my cards...Sunnuntai 02.12.2007 08:35

Vaihteeksi kortteja..
Monet kavereistani ja tutuistani tietävät että viimeiset kuukaudet olen ollut erittäin kiinnostunut ja innoissani korttitaikuudesta. En ihan täysin tiedä mistä tämä innostus lähti mutta muistan kyllä kuinka ensimmäistä kertaa kortteja aloin katselemaan "sillä silmällä".

Oli kevät/kesä 2007 ja treenasin chippitrickejä jota harrastin pokeria pelatessani. Temppuja oli jo aika pino ja aloin miettimään että pitäisikö tehdä jotain muutakin. Nopealla googlauksella löysin sivun jossa opetettiin kuinka korttipakka nostettiin yhdellä kädellä. Kokeilin tätä ja pääsin aika hyvin jyvälle eli opin sen.

Toukokuussa sain käsiini Rich Fergusonin DVD:t joihin sisältyi myös Card Stunts ja Card Flourish-osat. Katselin näitä videoita ja opettelin Shapeshifteriä sekä muita temppuja joita käytän paljon tänä päivänä. Myös Oz Pearlmanin DVD:n sain katseltavakseni.

Veikkaan että niistä se sitten lähti. Syksyllä 2007 löysin ensimmäisen pakkani Bicycle-kortteja. Käsiteltävyys ja laadukkuus olivat täysin omaa luokkaansa ja aloin treenaamaan entistä enemmän ja enemmän. Youtube oli täynnä tutoriaaleja joista ammensin tietoutta. Tilasin myös lisää korttipakkoja ("eikö sulla ole noita pakkoja jo ihan tarpeeksi?" - Nimetön) ja nyt tilasin yhteensä vajaalla 90e:llä korttitaikuuteen liittyvää tavaraa ja materiaalia. Olen innoissani uusista tempuista jota pystyn pian suorittamaan sekä esittämään.

Nykyään en mene mihinkään ilman korttipakkaa tai kahta. Nautin esittäessäni close-up taikuutta pienille ihmisryhmille. Tuntuu että olen tullut rohkeammaksi ja itsevarmuus on lisääntynyt. Myös ulkoinen olemukseni on hieman muuttunut.

Haaveeni on joskus tehdä tätä edes hieman niinkin että siitä voisi saada jonkinlaista rahallista ansiota. Mielessäni näen itseni ravintolan palkkaamana viihdyttäjä, polttareiden stripparin-sijaisena tai häävieraiden pöydästä-pöytään esiintyjänä. Työtähän tämä vaatii mutta sitä tehdään koko ajan.

Oikeastaan miksi aloitin kirjoittamaan tätä tekstiä johtuu Taikuri JiiPeestä. Hän esiintyi ZicZacissa kesällä 2006 eräänä torstai-iltana ja löysin tässä vähän aikaa sitten hänen kotisivunsa. Eräs sivuilta lukemani asia jäi mieleeni:

"Yrittäjä itse: Pirisen J-P on toiminut viihteen ja esiintymisen parissa vuodesta 1999. Alkuun opintorahojen lisähankkeeksi otettu DJ pesti paikallisessa ohjelmatoimistossa muuttui täysipäiväiseksi työksi vuonna 2001. Samoihin aikoihin toinenkin harrastus, taikuus, astui ammattimaisesti kuvioihin. Siitä asti, yli 200 keikan vuosivauhdilla, on kierretty ympärisuomea tekemässä DJ-, taikuri-, ja juontokeikkoja. Vuonna 2005 tuli aika ottaa uusia haasteita keikkailun rinnalle ja perustaa ohjelmatoimista Late Night Production."

Eli JiiPee aloitti DJ:nä ja siinä sivussa treenasi taikuutta. Jotenkin tuli Deja-vu tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.