IRC-Galleria

Fox_FaTC

Fox_FaTC

Lähes raitis taikuri

*Reps*Lauantai 11.02.2006 06:34

Etsitkö vielä vuoden 2006 tähän mennessä parasta ns. läppää? Etkö ole löytänyt mitään hauskaa ja uutta tältä vuodelta? Ei hätää! Se löytyi nyt!

Selatessani maineikkaan http://www.posse.fi foorumia (siis entinen suomihiphop.com jos ette tienny) löysin jotain hauskaa! Juttu iski kuin veitsi voihin tai nainen miestä kasseille vitun suutuspäissään! Juttu joka on tullut maineikkaan Diskantti Beatz-käyttäjän aivokopasta! Ja tässä se on!

[HUOM. En väitä kirjoittaneeni itse tekstiä ja annan siitä kaiken kunnioituksen Diskantti Beatz:lle. Mutta mikäli haluat lukea tekstin muualla kuin tässä hikisessä päiväkirjassa, surffatkaa vitun äkkiä http://www.posse.fi/tekniikka/foorumit/viewtopic.php?t=32764]



SKENEN EDUSTAJA istuu yläasteen limukoneen edessä heittämässä douppia friistailia ystäviensä, Pommi Recordsin (aikaisemmin Tabulaari Posse, mutta nimi oli muutettava, kun MC TeePee erotettiin HIP HOP KOLLEKTIIVISTA. Hänet yllätettiin kuuntelemasta heviä, eli näin ollen mies ei omistanut elämäänsä HIP HOPILLE 100%), seurassa. Perjantaisin SKENEN EDUSTAJAN löytää paikallisen ostoskeskusten taksikaistalta aiheuttamasta pahennusta, EDUSTAJA raapustaa MARKKERILLA nimikirjaimensa roskapönttöön ja huutaa kauppakeskuksen vartijalle Steen1:ltä opittuja raivokkaita iskulauseita!

SKENEN EDUSTAJA myös EDUSTAA SKENEÄ. Todellinen SKENEN EDUSTAJA, räppää, diitseijaa (skrätsätä on ihan urpo feikkihoppareiden keksimä sana!), biiboijaa ja maalaa junia vesivärillä. SKENEN EDUSTAJA siis edustaa neljää neljäsosaa HIP HOP SKENESTÄ!

SKENEN EDUSTAJA uskoo vakaasti HIP HOPIN sanomaan; suvaitsemme kaikki, paitsi urpot, jotka kuuntelevat jotain saatanan örrör-heviä, eikä tykkää meiän doupeista bileträkeistä, jotka sai kaikki muijat sheikkaa buutia sen 8C-luokkalaisen Tiian bileissä.

SKENEN EDUSTAJA uskoo myös järkkymättömästi HIP HOPIN yhdistävään VOIMAAN! EDUSTAJA tahtoo olla ystäväsi, pakkohan hänen on, sillä kuuntelette molemmat RAP-musiikkia (ei HIP HOPPIA, koska HIP HOP on elämäntapa, eikä musiikkilaji!) eli HIP HOP yhdistää teitä henkeen ja vereen! Koska olette molemmat SKENEN EDUSTAJIA, sinun on, totta kai, annettava uudelle ystävällesi ilmaisia biittejä! Yhdessä elämme ja hengitämme tätä shittiä kohdusta hautaan, 24/7, 100%. Jos pidät peukkuja, SKENEN EDUSTAJA voi pyytää sinut FIITTAAMAAN!

2PAC AMARU SHAKUR elää SKENEN EDUSTAJAN sydämessä ikuisesti, westside. SKENEN EDUSTAJALLA on irc-gallerian ihkupoksissa 2pacin ja Young Buckin rintakuvat, sekä gif-animaatio välkkyvästä platinakorusta. 2Pac oli maailman paras räppäri, koska hän puolusti mustien oikeuksia, joka ei varmasti ole kenenkään muun, varsinkaan tummaihoisen, räppärin mieleen juolahtanut. Haudassa mätäneminen antaa 2Pacille lisäarvostusta, aivan kuin luodit 50 Centille.

EDUSTAJA vie SKENEÄ eteenpäin bustaamalla douppia träkkiä, jia boi. Isä on tuonut EDUSTAJISTA toiselle töistä aidon Shure SM58:n sekä MIKSERIN. Mikseri-tuottajalta ostetaan potkiva pianoluuppi, pyydetään Jannen pikkusisko Nea laulamaan kertsiin (Nea käyttää katu-uskottavaa taiteilijanimeä Neyah). Doupeissa verseissä SKENEN EDUSTAJAT Kemisti ja Atribuutti droppaavat jykevää lainia yhteiskunnasta. Asianmukaisesti kappaleessa tiedustellaan, miksi emme voisi vain rakastaa toisiamme ja esitetään pisteleviä rinnastuksia Hitlerin ja korruptoituneiden biologian opettajien välille. Toisinaan EDUSTAJAT laukovat riipaisevaa riimiä rakkaudesta ja ikävästä. EDUSTAJIEN itsetunto kohoaa, kun kommenttilaatikko täyttyy viesteistä, joissa luokan hottismuijat hämmästelevät "TE OOTTE TEHNY OMAN BIISIN, VAU xDD".

SKENEN EDUSTAJAN suuri hetki lähestyy! Pommi Records on saanut ensimmäisen keikkansa! Esiintyminen tapahtuu koulun joulujuhlassa ja SKENEN EDUSTAJAT totta tosiaan aikovat rokata tän talon alas vittu. Debyyttiään varten MC Attribuutti on ostanut itselleen uuden vaatekerran; ACADEMIKSIÄ sekä saman baseball-joukkueen kiiltelevän XXXL-takin, paidan, housut sekä tietenkin tasalippaisen cäpin. Tyylinsä SKENEN EDUSTAJA on emuloinut MAJAKALTA, joka edustaa suomen UG (Attribuutti ei ole vielä päässyt selville mistä lyhenne tulee) HIP HOP SKENEÄ tulisella raivolla.

Keikka menee täysin nappiin! Tinja ja Laura tulevat keikan jälkeen halaamaan SKENEN EDUSTAJIA. Jes, toinen pesä saavutettu! Säihkyvä tulevaisuus odottaa SKENEN EDUSTAJIA!

Edustatko sinä SKENEÄ? Itse edustan päivittäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.