IRC-Galleria

Fox_FaTC

Fox_FaTC

Lähes raitis taikuri

Pieni pokeriavautuminenMaanantai 27.02.2006 11:02

Olen tässä alkanut pelailemaan pokerihuone.comin freerolleja (kaksi kertaa päivässä, klo 19.05 ja 05.00, en tietenkään joka päivä kumpaakin :P) ja eilen meni pelit suhtkoht hyvin, paitsi että ensimmäisen hyvän pelin mokasin laittamalla preflopissa all-in huonommalla kädellä ja toisen hävisin huonon tuurin takia. Tässä on tarinaa:

Klo 06.00, 20e freeroll-turnaus, blindit tässä vaiheessa 500/1000

Chippejä oli jotain 22k, olin sijalla ~20, pelaajia jäljellä ~50. Käsikorteiksi K9s. Reissaan ja jengi foldaa, yksi menee all-in (chippejä n. 600 vähemmän kuin minulla). Mietin vähän aikaa ja menen myös all-in (klo oli tässä vaiheessa jotain yli 06.00, joten hieman väsytti). Kolmas tulee vielä all-in joillakin roskakorteilla.

Minä: K9, vastustaja AT. Flopissa T joten sinne meni. Seuraavaksi sainkin jo ison blindin ja sinne meni loput chipit. Käsikorteiksi 57, joten peli oli jo menetetty. Edes flopin 5 ei auttanut vaan turnaus loppui siihen. Lopullinen sijoitus 52.

Klo 19.15, 100e freeroll-turnaus, blindit 75/150

Chippejä oli jotain 4k, olin sijalla jotain, en kyllä mitenkään korkealla, pelaajia jäljellä vielä runsaasti (turnaus alkoi siis klo 19.05). Kädessä A3, maksan ja näen flopin. Flopissa 3 3 T. Reissaan ja joku menee all-in. Menen itse samaan syssyyn ja kaverilla T joku. Minulla siis kolmoset ja kaverilla kymppipari. Turnilla T ja kummallakin täyskäsi, minulla kolmosilla ja kaverilla kympeillä. Kyllä nakersi. Tämä turnaus siis päättyi alkuunsa. Sijoitus jotain ~400.

Että sellasta pokerimaailmaan, pitäisi kai taas ens kuussa laittaa paffille rahaa ja EI KÄYTTÄÄ KAIKKIA NIITÄ CASINOLLE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.