IRC-Galleria

Frenia

Frenia

- the world keeps burning
En tiiä, ei mee vanhuuden piikkiin kai kuitenakaan. Kyllä mun kipotus on aina ollu niin perusteellista, et siitä on seurannu parin päivän darra. Ja näissä olosuhteissa vielä...

Eli niin peruskipot perjantaina, kymmenisen annosta puistossa footbagin, petankin ja frisbeen tiimoilla, ajoissa nukkuun ja pieni kehnovointisuus lauantaina. No pieni ja pieni, ainoastaan aamupalan sain syötyä sinä päivänä, mut ei ollu mitenkä karmivaa.

Sama setti lauantaina (paitsi footbagin onnistuin perjantaina unohtamaan puistoon) ja päälle tappiin asti hilluminen rocktownissa. Epämääräisen välikuolemapaikan (ulkona mutta silti niin sisällä, laskekaa siitä) kautta seittemäks himaan nukkuun. Herääminen viiden tunnin kuluttua orastukseen (perinteinen "pelkään että kuolen -> pelkään etten kuolekaan) ja koko päivän tuskailu.

Iltapäivällä darransekaista torkahtelua ambientin päälle ja illalla vielä pari tuntia unta ja 02.00 töihin. Oli helvetillistä. Ekan puol tuntia ihan ok, seuraavat viisi tuntia tuntuivat kahdeltatoista. Jatkuvaa närästystä ja syvähköä yökkäilyä.

Luulis, että uni maittaa, mutta ei näillä työvuoroilla. Neljä ja puol tuntia unta ja väsyttää edelleen kohtalaisesti, mutta unta ei saa.

Ja viikon päästä tentti. Luettuna vitusti yläkanttiinarvioiden seitsemäsosa kurssin materiaalista.

Nimimerkillä "Osaan hoitaa asiani ry:n puheenjohtaja"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.