IRC-Galleria

Joululoman alku..Lauantai 22.12.2007 21:17

Tuli yöllä nukuttua vain sellaset 4h.. 11 pintaan nukkumaan ja 3 kieppeillä ylös.. Uni ei tullut enää sen jälkeen. Muutama tunti pyörimistä sängyssä.. ei kertakaikkiaan väsyttänyt. 4:40 päätin sitten nousta. Työvuoro olisi tänään 6-14.. En kyllä jaksanut olla loppuun. Lähdin pois jo noin klo 13:30..
Loppujen lopuksi olen ns. kotipihassa noin klo 15:00 Puhun puhelimessa ja istun autossa lähemmäs puolituntia. Tämän jälkeen sisälle ja nukkumaan pienen tarkastuksen jälkeen koneella..

Loppujen lopuksi herään puoli 7 kieppeillä väsyneenä ja totean että pitäis kauppaan keretä. Ajan s-marketin ohi ja kummastelen parkkialueen autioutta(pikkasen sain kieltä väännellä, jotta löysin oikean sanamuodon.. :D..)

Ajattelen lähteä ajamaan kohti lidliä, kunnes totean pettymysmäisesti,"Tänää hä o lauantai.. voi hlvetti.." Pakko kiertää takaisinpäin pikku lenkki juuri ajettujen liikenne valojen kautta siwaan. Kallista kyllä..

Se on sitten vuoden alussa kohdattava pelko.. Hammaslääkärikammo.. Muutamaa takahammasta särkee siihen malliin.. :( :(...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.