IRC-Galleria

GaGaRa

GaGaRa

gaggara maggara! Kakara Pakara!!!!

Uusimmat blogimerkinnät

väsyttäää sairaasti...meen kohta nuqquu, tulin vaa kirjottaa jotaa nopeesti.. pitkästä aikaan...viimeks kirjotin tänne yli viikko sit... olin katos koko viikon viimeviikolla töissä...oli pikkasen kädet kipeet lauantaina töiden jälkeen ku joutu niitä kukkia laittamaan pakettiin... mutta oon ollu näköjään aika kilti tyttö ku pukki toi lahjoja... sain kameran ja mp3 ja kaikkee muuta pientä.... tarpeeellista mutta myös kaikkee krääsää.. se mp3 on kyl ihan magee...tyksin siit... :) osasin jopa laittaa ne piisit siihen joten olen erittäin ylpeä ittestäni... tänää oltiin leffassa... cellon kanssa käytiin kattoo tyttö olet tähti... mentiin vähän ajoissa... istuttiin eka 3 tuntii mäkissä vaan ja sit leffaan istumaan.. mutta leffa yllätti mut mukavasti...se oli parempi ku luulin...ja se oli hauska kans... :) elikkä tyytyväinen olen.... rahat ei siis menny hukkaan tällä kertaa...mutta juuh...ei tässä kummempia oo sattunu... sain ihan jees todistuksen... pariin numeroon pettyny mutta muuten tyytyväinen... : ) vitisit et ulkona on kylmä.... hyyyiii... sinnehän kuolee.... hyyyi hyyi hyiiii.... vitisit et joululaulut saa hyvälle mielelle....oikeesti... niit on ihana kuunnella... siis ei mitään suomenkielisiä joulupuu on rakennettu lauluja vaan kunnollisia joululauluja... oi joi joi...ne saa vaan hymyilemäään... :) lepposa joulu kyl oli... vitsi pitää hankkii luistimet et pääsisin pitkästä aikaa vähän luistelee... tekee mieli...en hirveesti tykkää... tai siis ykkään luistella mutta jos joudun luistelee kauan ni kyllästyn helposti enkä sit haluu lähtee uuestaan luistelee... hiihtelemäänki ois kiva päästä!!! just siistii kaatuilla jossaa metsässä... mut kiva siin hiihdellä aina ku jotku 70-80v mummut ja papat menee ohi ja naurahtaa silleen ilkeesti... hihihiii.... tai sit vaan kuvittelen.. vitsi pitää päästä alennus myynteihin sit ku tulee kunnon myynnit... hahahahh!!!! ja sit ku saan palkat ni huh huh... tulee hauskaa!! lisää vaatteita..
sain ton robbie williams kirjan joululahjaks ni siinä mulle hauskaa lukemista hetkeks...hehehhh!!! systeriki sai mp3...mut mun on hienompi...se on paljon stylempi...siin on hienompi näyttö, väri on hienompi ja siihen mahtuu enemmän biisei... :) :) kauhee oon... no mutku mun on hienompi... :)
nyt meen tutimaan ku nukuttaa hirveesti... kohta on uusvuos...jejeejjee!!! sillon pitää päästä moikkaa kaikkii ihQ kavereita ja pitämään kunnolla hauskaa... ja sit kaks päivää sen jälkeen ni on se leikkaus...jeij!!! mua vähä alkaa jo jännittää ja pelottaa se..... mutta nyt oikeestikki meen... moi moi!!
ÖITÄ KAIKILLE!!! JA JOULUJA!!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



biisi: the ark - let your body decide

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.