IRC-Galleria

Gamma

Gamma

Omne ignotum pro mirifico

Selaa blogimerkintöjä

Uutta kirjallisuuttaTiistai 11.12.2007 11:41

Julkaisin Hengen ja tiedon messuilla kolme teosta, "paranormologian ABC", paratutkimuksen asiahakemiston ja "valikoituja päiväkirjamerkintöjä. Ensi vuonna minulla on tulossa lähinnä spontaanitapauksia käsittelevä teos.

Paranormologian ABC käsittää miltei 200 sivua alan perustietoa sisältävää aineistoa. Mukana ovat tälläkin listalla esittelemäni FAQ sekä aikajana, lisäksi paljon muutakin materiaalia. Ensipainoksesta puuttui yksi artikkeli, koska en ehtinyt valmistamaan sitä messuihin mennessä, mutta puuttuva artikkeli tulee olemaan toisessa painoksessa, joka on juuri valmistumassa.

Laaja asiahakemisto sisältää tuhansia viitetietoja alan kirjallisuuteen ja toimintaan liittyen. Messuilla julkaisemani versio sisälsi noin kaksi ja puolisataa sivua, ensi vuoden alkupuolella valmistuva täydellinen versio tulee sisältämään noin puoli tuhatta sivua - siihen liittyvän aineiston järjestämisessä vain menee aikansa. Kaikkiaan kansainvälisiä viitetietoja tullee olemaan noin 10.000 ja asiahakemistosta on tarkoitus tuottaa saataville myös englanninkielinen versio.

Valikoituja päiväkirjamerkintöjä on puolestaan pieni noin satasivuinen esseekokoelma, joka käsittää kokoelman raja-alueisiin liittyviä ajankohtaisia kirjoitelmia henkilökohtaisesta näkökulmasta.

Teoksia voi tilata minulta. Paranormologian ABC on saatavilla tällä hetkellä hintaan 15 euroa. Asiahakemiston nykyinen versio maksaa saman verran, lopullinen versio tulee olemaan kymmenen euroa kalliimpi painettuna ja parikymppiä CD-versiona. Valikoidut päiväkirjamerkinnät on saatavilla omakustanteena 10 euron hintaan. Päälle tulevat luonnollisestikin mahdolliset postituskustannukset. Tilaukset voi laittaa vetämään osoitteeseen jplassila@psilab.info tai tekstiviestillä allekirjoittaneelle numeroon 050-9255877.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.