IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Gamma

Gamma

Omne ignotum pro mirifico

Selaa blogimerkintöjä

Parapsykologinen keskustelupiiriPerjantai 14.12.2007 17:14

Suunnittelen alkuvuodesta aloittavaa parapsykologian keskustelu-/ opintopiiriä, joka kokoontuisi ainakin aluksi kerran kuukaudessa Helsingissä. Toteutuessaan se tulisi mahdollisesti muodostamaan IONS:n paikallispiirin, joka on kansainvälinen mielen voimiin ja potentiaaliin erikoistunut organisaatio. Keskustelut käytäisiin alustusten tai teosten pohjalta, käsiteltävä kirjallisuus käsittää keskeistä parapsykologian kirjallisuutta ja alustajiksi kutsutaan tarvittaessa alan asiantuntijoita.

Keskustelupiiriä pyritään kehittämään osallistujien tason mukaan. Kirjat on tarkoitus tilata siten, että osallistujille ei koidu siitä kustannuksia. Osallistujien kustannukset rajoittuvat siis (vapaaehtoiseen) kahvirahaan. Keskustelujen teema liikkuu parapsykologian ohella myös henkisessä kehityksessä ja ufoproblematiikassa, riippuen osallistujien preferensseistä. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen:
paratutkimus@gmail.com tai 050-9255877

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.