IRC-Galleria

Se pirun haaste....Torstai 02.02.2006 22:25

No kuten arvata saattaa, allekirjoittanut ei sitten tajunnut villakoiran ydintä, joten tässä siis tulee se haaste. en kyllä osaa päätellä kenet tohon haasteketjuun nakitan vastaamaan mutta noh, katotaan ;)
_____________________________________________________________________________

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

(ja kun tätä lukee niin kannattaa pitää vähän huumoria kehissä, tiedän että ainakin eräs persoona saattaa loukkaantua vastauksesta)

1. Aina kun herään aamulla(?) pistän ensimmäisenä kahvin tippumaan -> syöksyn suihkuun, ja kun tulen suihkusta, juon kahvin ja koetan herätä...

2. En vain osaa tehdä ruokaa yhdelle, sitä tulee aina sen verran että ei voi kahdesti ihmetellä miksi olen tälläinen pallo.

3. Kun saan uuden kärryn alle, on eka suunta moottoritie -> otetaan huiput.

4. Vaatetuksessani on aina jotain mustaa, oli se sitten vaikka ranneke, mutta jotain mustaa on oltava...tiedä sitten mistä moinenkin tullut.

5. Toiset keräävät postimerkkejä, ja toiset taas keräilykortteja... Allekirjoittaneella paha tapa kerätä exiä, toivottavasti tuo tapa on parantunut ;)

Ja ketähän tähän haasteeseen nakittaisi?....

hannapieni

SuomiNemi

HoocH

[Vlad]

sapeli

Siinä, elkää perkule vieköön haastettavat mua teilaa, olen ketjujen orja ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.